addiction

Op 28 februari aanstaande vindt de tweede editie plaats van het feest Addiction. Deze keer zal het feest in de Chez Be Be in Utrecht plaatsvinden. Gedurende deze avond zullen Verdine Bel, Leander, Eye-Riz, RV & Misja Helsloot achter de draaitafels staan.

Na een redelijk succesvolle eerste editie in augustus 2002 in the Groove in Ede, zal op 28 februari de tweede editie van Addiction worden gehouden. Er is gekozen voor een kleine knusse lokatie, de Chez Be Be in Utrecht, om de sfeer op dergelijke feesten trachten te bewaren.

De draaitijden voor Addiction zijn als volgt:

23:00 - 01:00 Verdine Bel
01:00 - 03:00 Leander
03:00 - 05:00 Eye-Riz
05:00 - 07:00 RV vs Misja Helsloot

Verdine Bel, die gedraaid heeft op onder andere Teqnology en Dutch Techno, zal de tweede editie openen en het publiek opwarmen met een set met groovy techno. Wij zijn er trots op dat deze talentvolle techno dj ons zal verblijden met een twee-uurs set! Hierna zal Leander het overnemen van Verdine Bel. Deze Utrechter heeft eerder op Sixpack en enkele edities van Nexus gestaan en zal met zijn dansbare progressive klanken het publiek in vervoering brengen.

Eye-Riz (bekend van Nexus in Utrecht) zal ons haar eigen stijl van housemuziek ten gehore brengen. Zij zal het publiek laten genieten van haar eigen stijl, wat invloeden uit de trance, progressive, techno, acid en goa bevat. Om vijf uur zal RV de laatste set van de avond brengen. Vlak nadat de flyers van de drukker vandaan werden gehaald, had hij nog een speciale verassing voor ons: hij zal deze avond een guest-dj meenemen, en dat is niemand minder dan Misja Helsloot, en ze zullen samen een 2-uurs set neerzetten voor het publiek! RV (van ondere andere Basicbeats radio en Xtra Large) en Misja Helsloot (Dancevalley, Xtra Large, en bekend van de compilatiecd’s In Trance We Trust en Forbidden Paradise)) zullen het publiek nog één keer laten knallen met een mix van trance en progressive!

Ook leuk om te weten zijn de drankprijzen; die zijn namelijk erg laag! De drankprijzen voor de avond zijn:

bier/frisdrank: ¤ 1,20
wijn: ¤ 1,40
sterke drank: ¤ 2,00


Tot de 28e van februari dan!
http://www.addiction-nl.tk