Awakenings

Eerder maakten wij al bekend dat Cari Lekebusch op Awakenings zou komen en nu komt Monumental met de volledige line-up! Het wordt een Zweedse 'Drumcode' avond met naast Lekebusch onder andere Adam Beyer, Hardcell & Grindvik (live) en Henrik B!
Ook heeft Monumental besloten om samen met de bezoekers na elk feest geld te doneren aan een goed doel, deze keer voor Greenpeace.

>>> line-up 11 april <<<

Het duurde even maar het resultaat mag er dan ook zijn!
Een bijna volledig zweedse avond is het geworden met deze drumcode special. DJ Shiva maakt haar debuut op Awakenings en zal deze avond openen voor de zweedse posse met haar gefreakte funky en minimal sound.

Jesper Dahlback maakt ook zijn debuut op Awakenings. Deze professional die via zijn producties ook wel bekend staat als LENK zal het tempo langzaam een tandje omhoogschroeven waarna hij zal overgeven aan grootmeester Adam Beyer.
Nog altijd is hij DE favoriet van velen en zeker ook van de gehele Monumental-crew alhier en we verwachten er dan ook weer bijzonder veel van!

Hierna is het tijd voor het derde en laatste debuut: Hardcell & Grindvik live. Ze staan op 2 in de wishlist en iedereen zal wel horen waarom! Cari Lekebusch is na zijn welgemeende excuses (Cari miste het vliegtuig en zodoende zijn optreden op Awakenings Festival) weer in genade aangenomen en hij heeft nog wat goed te maken dus we verwachten er veel van. Cari draait weer behoorlijk stevig de laatste tijd dus hou je hart maar vast!

Henrik B is de 6de en laatste van de Zweedse mannen die zal laten horen wat ie waard is. Op 26-10-01 zette Henrik al een goede set neer op Awakenings en wij weten dat hij sindsdien alleen nog maar beter is geworden.

Al met al een lineup waar we weer trots op kunnen zijn:

22:00 - 23:30 Shiva
23:30 - 01:00 Jesper Dahlback
01:00 - 03:00 Adam Beyer
03:00 - 04:00 Hardcell & Grindvik
04:00 - 05:30 Cari Lekebusch
05:30 - 07:00 Henrik B

>>> wishlist en top 5 <<<

De wishlist is weer toe aan nieuwe namen en vervanging. Laat via je profiel weten welke dj of liveact jij wilt laten debuteren op Awakenings.
Ook houden we rekening met jullie wensen in de gewone top 5 dus hou deze top 5 ook via je profiel up-to-date!

>>> Sound <<<

Even voor de duidelijkheid :
Op 11 april hebben we net als op de aflevering van oud en nieuw weer de gewone Amsterdamse norm waarmee we zeer goed uit voeten kunnen. We gaan dus niet meer terug naar de norm die 's nachts op 11 oktober door onze strot werd gedrukt.

>>> Goede doelen <<<

Monumental heeft besloten om dit jaar tijdens iedere Awakenings geld te gaan inzamelen voor een goed doel ! Jij als bezoeker betaald ¤ 0,25 en wij als organisatie leggen daar ook nog een kwartje bij. Bij een uitverkocht huis waar we natuurlijk weer vanuit kunnen gaan is dat dus 6000 maal ¤ 0,50 = ¤ 3000,-.
Voor de aflevering van april hebben we gekozen om deze steun te geven aan GREENPEACE en wel voor de speciale actie tegen klimaatverandering.
Check http://www.greenpeace.nl/campaigns/intro?campaign_id=4522 voor meer info

Technogreetz van de Monumental-crew

Comments

  • Goedie

    Goedie

    4 February 2004

    Sweden it is!

    Line-up is wel ok, maar denk niet dat ik hier heen ga. Al is het nog erg ver om zo vooruit te plannen.

Comments are closed