Xcess profiles flyer

Aanstaande vrijdag is het dan zo ver, nee niet pakjesavond, maar een avondje Chris Liebing in de Las Palmas!
Ook deze keer is er een samenwerking met ID&T radio. Vorige keer was het Dave Clarke die eerst in de studio draaide waarna er live werd overgeschakeld naar de Las Palmas. Deze keer is er tussen 22:00 en 00:00 een mix van Chris Liebing op ID&T radio om (onderweg in de auto) alvast in de stemming te komen. Een week later zal de mix van de Liebing solo worden uitgezonden op ID&T radio.

Gezien de vele inzendingen op onze prijsvraag was de belangstelling voor deze avond weer groot! De prijsvraag is inmiddels gesloten en de winnaars hebben bericht ontvangen, maar als je niet gewonnen hebt kan je er nog steeds bij zijn want er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Na een goede samenwerking en de goede reacties op de live uitzending van de editie met Dave Clarke en Oscar Mulero, heeft XCess besloten om met de komende editie van 5 december weer de samenwerkig aan te gaan met ID&T radio.

Voor deze editie heeft XCess niemand minder dan de nr 1 techno dj van Duitsland, Chris Liebing, uitgenodigd om een exclusieve solo set neer zetten. Chris zal alles uit de kast halen om te laten horen waarom hij de nr 1 techno dj van Duitsland is. Na de lange toegift van een uur van Dave Clarke op de vorige editie, durven wij niet te zeggen hoe lang de toegift van Chris zal duren. Maar een ding staat vast deze editie van Profiles wordt een Chris Liebing show.

ID&T radio
Op vrijdagavond 5 december zal er een mix van Chris Liebing te horen zijn tussen 22.00 en 00.00 uur in het radio programma Hey Tech, van Michel de Hey op ID&T radio. Ditmaal is er niet gekozen voor een live uitzending, maar zal de avond opgenomen worden en een week later op vrijdag 12 december om 24.00 uitgezonden worden. Hierdoor kunnen de partygangers van Profiles de avond weer opnieuw beleven.