factory040

Ook in Eindhoven gaat nieuw jaar uiteraard goed gevierd worden en voor de mensen die echt van een goed feestje houden is Factory040 misschien wat. Dit evenement dat door de organisatie Pure Events wordt georganiseerd vindt plaats in een fabriekspand ergens achteraf op een verlaten industrieterrein, erg speciaal dus! Je kan ook alvast een teaser bekijken van het feest.

Al weken doen de geruchten de ronde in het Eindhovense uitgaanscircuit. Er is een feest op komst met nieuwjaar. De locatie moet in een woord geweldig zijn, een oud industrieel fabriekspand ergens achteraf op een verlaten industrieterrein. Het pand zou bestaan uit een aantal vervallen loodsen met een doolhof van gangen en kamertjes, waarbij binnenkomst een lucht van slijpsel en olie je tegemoet komt. Echt zo’n underground locatie waar al sfeer hangt terwijl er nog geen man te bekennen is. Maar de informatie is schaars en het lijken alleen maar geruchten te zijn. Tot vandaag! Want de tijd is aangebroken om een einde te maken aan de geruchtenstromen en het stilzwijgen te doorbreken met goed nieuws…

Op woensdag 31 december 2003 knallen we met zijn alle weer het nieuwe jaar in, reden te meer voor Pure Events om met een feest te komen op een niet alledaagse locatie. Omdat we de mysterieuze spanning die rondom de locatie is ontstaan nog even willen behouden, maken we de exacte plek van de locatie pas in de loop van december bekend. Wel kunnen we vast verklappen dat het gaat om een voormalige machinefabriek aan de rand van Eindhoven. Verder bestaat de locatie uit een aantal grote en kleine loodsen die via een gangenstelsel met elkaar verbonden zijn, heel industrieel en echt underground. Voor dit feest dat de naam Factory040 – New Years Trip mee krijgt, zullen slechts 1.800 tickets worden verkocht. Hierdoor blijft het feest speciaal en toch enigszins besloten, waardoor alleen de echte liefhebbers aanwezig zullen zijn. (Kijk voor de teaser video op www.pure-events.nl)

Tijdens deze speciale nieuwjaars nacht, die van 22:00 tot 07:00 zal gaan duren, zullen twee loodsen in gebruik worden genomen. In de grootste loods wordt de Hardt Stage gevestigd. Zoals de naam al doet vermoeden staat deze zaal geheel in het teken van de hardere style binnen de dance; Hardstyle en Early Rave. En wie kan dan beter de hosting voor zijn rekening nemen dan Headliner. Want Headliner staat garant voor BEUKEN in een super sfeer. In de tweede loods zal de Trance Stage worden gevestigd, hier komt alleen de beste trance, hardtrance en belgiumstyle aanbod, zoals je van ons gewent bent. Bekijk hieronder de line-up: