barmtv

Barbara, het festival seizoen komt eraan, je gaat net als vorig jaar "The Summer of MTV" presenteren. Een fantastisch programma waarin we veel over festivals te weten komen.

Wat zijn je mooiste ervaring van afgelopen seizoen?

Omdat ik vorig jaar voor het eerst The Summer of MTV heb gedaan was het sowieso allemaal overwelming. Mooiste ervaringen waren, het MTV feest op het film festival van Cannes, over goede wilde feestjes gesproken, de 24uurs tent op Lowlands om 7 uur 's ochtends, Dancevalley Carl Cox, en Rock Werchter want de Belgen waren zo gezellig!


Naar welk festival kijk je het meest uit en mag je al onthullen welke festivals je dit jaar gaat bezoeken?
Ik kijk uit naar Sonar, Barcelona omdat ik daar nog niet ben geweest. En ik kijk uit naar Cannes, Dancevalley en Lowlands. Eigenlijk naar alles wel. Er is niets leuker dan festivals afstruinen voor je werk. I Love the job.

Vele muziek stylen en genre's passeren de revue op de festivals, welke muzieksoorten en genres kan jij het meest waarderen en welke plaat moet iedereen horen?
Qua muziek stijlen kan ik alles goed vinden: Een goede strakke show van NERD tegenover een heftige bulk emotie van Coldplay, de liefelijkheid van Kylie of dreunende beats van een DJ. Voor elke stijl is er een dansje toch?
De plaatjes die iedereen moet horen zijn The bells Van Jeff Mills!!!!!! en extra: Seven Nation Army van The White Stripes en She wants to move van NERD.


Ben je zelf muzikaal en had je graag muzikant willen zijn?
Ik had niets liever gewild dan zangeres te zijn van een coole band, maar ik kan echt niets. Het lijkt me de ultieme kick om op een podium te staan en te zien dat anderen op jou muziek uit je dak gaan. Misschien toch iets harder oefenen voor het DJ-zijn, nu we het er toch over hebben.

Onze website is er speciaal voor danceliefhebbers, wat heb jij met dancemuziek? (Een collega vertelde mij dat hij je nog kent van de "Westergasfabriek" feesten)
Ja, een Dancefeestje op zijn tijd is een absolute must. Het 'vroeger' waar je het over hebt was ook echt cool. Ik ben inderdaad naar bijna alle Awakenings feestjes in de Gashouder geweest… die goede oude tijd. En de illegale party's waren ook bere leuk. Nu de commercie heeft toegeslagen zie je me minder vaak. Ik ga niet graag naar de grote indoor events, hoewel ik de grote outdoor events graag bezoek. Awakenings outdoor is mijn favoriet. nog klein en knus en de beste muziek! Ja, even lekker Techno-en doet me nog steeds goed.

Had je wel eens gehoord van "Groovetrackers.com"?
Jep, zeker van gehoord en ook wel eens bezocht maar niet actief… ben niet zo'n internetter

Wat vind jij van de Nederlandse dancescene (in vergelijking tot andere landen)?
Aan de ene kant blij dat alles kan en alles mag, aan de andere kant teleurgesteld dat het zo uitgemolken is.
Ik was afgelopen weekend in Praag en belandde daar op een feestje in een prachtige ouwe loods, waar Luke Slater draaide. Entree 1 Euro!!! En geen gezeik met gemeente, etc. Dus gewoon ongecompliceerd lekker los! en dat kan in Nederland niet meer… jammer is dat… Hoewel ik ook heel blij wordt van een strak georganiseerd feest als Mysteryland of Awakings.

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  2 August 2004

  nieuwe foto!

 • nicole

  nicole

  9 June 2005

  mooie foto ;-)

 • T-Wanus

  10 June 2005

  SMS '04 als ik me niet vergis, wat overigens goed mogelijk is..

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  10 June 2005

  door Nicole genomen op Supernaturel Festival

 • T-Wanus

  10 June 2005

  Check die tieten!!

 • Ro

  Ro

  10 June 2005

  :wave:

Comments are closed