20to20

Josh Wink komt weer naar Nederland! Deze dure meneer gaat ons blij maken in de Las Palmas. Zijn nieuwe album is namelijk uit en heet ’20 to 20’ en promoot dit door Europa. 9x doet hij Europa aan waarvan 2 in Nederland. Zijn 1e set zal plaatsvinden in de Sol in Amstedam, zijn tweede in de Las Palmas in Rotterdam. In Rotterdam (Nighttown) was ook zijn laatste optreden, toen voor Future dit maal voor MAW dat ook terug is van weggeweest. Wij moeten het doen met 2 optredens dit jaar, in Philadelphia draait hij elke 2e woensdag van de maand op het legendrische “Fluid”.

Josh Wink brak al lang geleden door met platen als “als 'Higher State Of Consciousness” en “Don’t Laugh”. Zijn platen komen uit op Ovum Recordings. Een label dat gerespecteerd wordt door velen! Waarom ik dit schrijf? Gewoon, omdat jullie er bij moeten zijn de 19e maart in Rotterdam. Dit mag je als technoliefhebber niet missen.


We vroegen de organisatie van MAW (Willem) over hun come-back en over Josh Wink.

MAW & Xcesss laatste feest was in de Nighttown met Rush, erg lang geleden, waarom heeft het zo lang geduurd?
MAW heeft zich de afgelopen periode volledig bezig gehouden met de programmering en promotie van Club Las Palmas in Rotterdam.Echter gaat alles nu erg voorspoedig met deze club zodat er weer tijd over is om MAW feesten te organiseren.

Dit feest was op een zondagmiddag, gaan we na de come-back nog meer "rare" dingen meemaken?
Tja, wat is raar tegenwoordig? De dag waarop MAW een feest geeft maakt niet zoveel uit. Als het maar een kwalitatief goed en sfeervol feest is en de bezoekers na afloop met een goed gevoel naar huis gaan. De komende feesten leggen we ons meer toe op kwaliteit dan kwantiteit. Dus geen ellenlange rijen dj's maar slechts 2 of maximaal 3 dj’s die ruimschoots de tijd krijgen.

De come-back was samen met Xcess-events, waarom de combinatie? En was deDVD release party van Secret Cinema in de Off-Corso een succes?
Xcess gaf al feesten in Las Palmas en MAW wil zich weer gaan profileren als sterke party-organisatie en zocht hiervoor een goeie partner die met name sterk zou zijn in de promotie. Dus de link naar Maurice van Xcess was snel gelegd. De releaseparty met Secret Cinema was erg geslaagd. Een prima opkomst (1000 bezoekers) en de set van Secret Cinema is erg goed ontvangen. We hebben inmiddels al een hoop leuke reacties gekregen.

Ik kon vorig jaar helaas niet bij Josh Wink zijn, wat heb ik toen gemist?
Een hoop, ha ha. Josh Wink is niet alleen een fantastische producer maar ook een erg goede dj die precies weet hoe hij een set moet opbouwen en naar een climax moet brengen.

Op welke manieren ga je dit feest promoten?
Veel flyers in winkels, hand to hand promotie en persberichten naar zo'n beetje alle partysites. Verder hopen we natuurlijk op veel mond op mond reclame.

Willem, mag ik je bedanken voor de medewerking en je er op wijzen dat Groovetrackers (nog) geen persbericht heeft ontvangen voor deze avond?

Comments

 • Goedie

  Goedie

  11 February 2004

  Waar blijft inderdaad dat persbericht :r;-)
  Leuk dat MAW weer terug is!

 • Goedie

  Goedie

  13 February 2004

  Inmiddels hebben we het persbericht ontvangen ;)

Comments are closed