ellenallien

Ellen Allien’s - Remix Collection

Ellen Allien is geboren in Berlijn. Dit is nog steeds haar thuishaven. Weet je niet wie het is? Shit, Ellen Allien is one of the coolest chicks in town!

Haar nieuwe album Remix collection, dat is uitgekomen op het label Bpitch Control bied ons een aangenaam en speciaal geselecteerd aantal tracks. Het album bestaat uit haar favoriete, zelf, ge-remixte nummers incl een extra: Ellen Allien's Gold Chain's Remix. Dit nummer behoort tot 1 van de meest recente remixen. Het idee voor dit album kwam spontaan tijdens een van de tijd-dodende momenten in het vliegtuig. Het album bevat remixen van 1995 t/m 2003

Het is algemeen bekend dat Ellen honger heeft naar nieuwe geluiden, genre's en thema's. Het is echter opmerkelijker dat de ingredienten die gebruikt worden om de honger te stillen leiden tot een o-zo herkenbare menukaart. De menukaart van Ellen vertaald zich in een eigen style waarmee de hele wereld bediend wordt. Haar tour data liegen er niet om. Volgeboekt! De eerste 4 maanden van 2004 wordt er door Europa getourd en in Mei zullen de Verenigde Staten eten van de Berlijnse elektro-kaart. Nederland wordt overigens niet vergeten in dit rijtje. Op 17 april biedt de Patronaat in Haarlem onderdak aan de Nederlandse elektroclash liefhebbers tijdens het TOON FESTIVAL (ism Electronation).

Groovetrackers.com mag een CD weggeven aan degene die de vraag kan beantwoorden. Bpitch Control heeft een gesigneerde ansichtkaart, exclusieve stickers en het nieuwe album beschikbaar gesteld. Als bonus is het nieuwe album van Paul Kalkbrenner (Self) als promo-cd toegevoegd. Dit album laat zich het best omschrijven als filmmuziek voor een hedendaagse Franse Trainspotting geschoten in de straten van Berlijn. Een aanrader dus!

Tracklist Ellen Allien's - Remix Collection

Remix voor - track:
Sascha Funke - Forms and Shapes
Gold Chains - Let's get it on
Vicknoise - Chromosoma
Apparat - Koax
Omr - The way we have chosen
Barbara Morgenstern - Aus Heiterem Himmel
Ellen Allien - Alles sehen
Convenant - Bullet
Gut-Humpe - Butterfly
Goldenboy with Miss kitten - Rippin Kittin

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  16 February 2004

  en ik heb hem netjes in de verpakking gelaten.

 • Chris

  Chris

  18 February 2004

  Haha! goed bezig paul!
  begin bijna te balen dat ik zelf niet mee kan doen met de prijsvragen hier! :P

  Lijkt me leuk om haar te interviewen als ze in Nederland is!

 • kwab

  kwab

  18 February 2004

  Ellen Allien is een genot om naar te kijken!

Comments are closed