Nog even geduld, maar 23 oktober is het zover! Sound Architecture zorgt deze avond voor een unieke beleving van het minimal house/techno genre. De kenmerken waar Sound Architecture ooit mee begonnen is zullen deze avond meer dan ooit toonbaar zijn, gezelligheid, een unieke locatie en liefde voor de muziek. Jullie zorgen voor de gezelligheid, wij zorgen voor de unieke locatie en de deejays en live act zorgen voor de goede muziek. Headliner deze avond is niemand minder dan Mathew Jonson met zijn geweldige live-set! Je kan nu kaarten winnen voor dit feest, hier op GT.com!

1 oktober jongstleden gaf hij een optreden tijdens de eerste avond van het 15 jarig bestaan van Cafe D'Anvers in Antwerpen, waar hij helemaal opging in zijn muziek en langer doorging dan eigenlijk de bedoeling was. Verbazingwekkend keek het aanwezige publiek naar zijn kunsten of ze waren aan het dansen terwijl al zijn tracks van “itiswhatitis” en “Decompression” (MINUS) voorbij kwamen. Zijn enthousiasme zal ook deze avond zeker aanslaan en zorgen voor een hoogtepunt.

Makcim en Minidell beginnen steeds meer de erkenning te krijgen die ze verdienen. Dit is te merken aan de als maar groeiende aanhang die ze krijgen in Rotterdam, Eindhoven of Antwerpen. Gezelligheid en goede muziek staan voorop bij deze jongens, niet moeilijk doen… als het maar een feest is. De samenwerking gaat tegenwoordig steeds verder aangezien Minidell sinds kort is ondergebracht bij Sound Architecture Bookings.

Marcel Janovsky is één van de oprichters van Treibstoff Recordings en zal de onvervalste Duitse sound ten gehore brengen zoals alleen de liefhebbers het kennen. Treibstoff is sinds 1997 uitgegroeid tot een van Duitsland populairste labels doordat ze aan hun ideeën van muziek vast blijven houden zonder de commercie op te zoeken.

De “cherry on the cake” zal verzorgd worden door Joachim. In navolging van zijn minimal uitstapje in Detroit tijdens het Movement Festival en als openings deejay tijdens diverse Sound Architecture avonden in Off_Corso en onlangs nog in Poema zal hij zijn passie voor minimal laten horen. De minimal platencollectie van Joachim zal veel mensen doen verbazen en dit zijn dan ook de leukste feestjes om Joachim het beste tot zijn recht te laten komen.

Kaarten voor dit feest zijn te koop via www.beep.nl of bij diverse voorverkoopadressen zoals, G-Nius in Rotterdam, Tunesville in Breda, Rare Records in Eindhoven en Confused in Den Haag en kosten 10 euro.

De locatie was tot voorkort geheim maar is inmiddels bekend… Gallery V!PS op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam, meer info op www.soundarchitecture.nl

Time Table

23:00 Minidell, Makcim
00:30 / 01:00 Mathew Jonson
02:30 / 03:00 Marcel Janovsky
04:00 Joachim

En iedereen behalve Mathew op de after, locatie word aan het einde van het feest bekend gemaakt.

Comments

 • Heinos

  Heinos

  20 October 2004

  Leuke fuif!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  20 October 2004

  en ik ben dabei!

 • Marique

  Marique

  20 October 2004

  En ik ga m'n best doen!!!

Comments are closed