Traffic ADE

Op donderdag 21 oktober zal er tijdens het ADE in de Melkweg een speciale editie van Traffic plaatsvinden. Alle registers worden opengetrokken voor een wel heel bijzondere line up. In samenwerking met het toonaangevende Berlijnse agentschap Dynamix is ditmaal de crème de la crème van de internationale technoscene uitgenodigd voor een ongekende kwaliteits techno avond!

Waar zullen we beginnen…?! Uit Londen; Ben Sims, James Ruskin, Oliver Ho en Mark Broom. Daarnaast uit Birmingham; Surgeon en Regis die samen ook het illustere duo British Murder Boys vormen. En als klap op de vuurpijl uit Madrid; een live optreden van Christian Wunsch.

Uitleg over deze artiesten is eigenlijk nauwelijks nodig. Stuk voor stuk hebben ze hun sporen verdiend in de scene en zijn het boegbeelden met toonaangevende labels als Downwards, Theory, Tsunami en Pure Plastic.

Maar goed… als eerste Ben Sims, goochelaar op drie decks en producer van talloze krakers op toplabels als Theory, Primate en Hardgroove. Daarnaast Surgeon, die met zijn producties de duistere diepten in de techno opzoekt. Zijn releases op onder andere Downwards en Tresor behoren tot de meest relevante technoplaten ooit gemaakt. Een andere topper in het diepe technogenre is Mark Broom; eigenaar van Pure Plastic, producer van wereldformaat en een veelgevraagd DJ die al sinds 1991 de wereld over reist om zijn kunsten te vertonen. Ook James Ruskin staat niet alleen bekend om zijn fantastische deejaysets, maar heeft daarnaast ontzettend veel releases op zijn naam staan op labels als Tresor en zijn eigen labels Blueprint en Coda. Uit die zelfde hoek komt Oliver Ho die bekent staat om zijn diepe percussie gerichte sets en zijn eigen producties op zijn Meta label.

De gelederen van de deejays zullen worden versterkt door twee energieke live-acts. Christian Wünsch heeft de afgelopen paar jaar furore gemaakt met zijn vernieuwende sound en fantastische live-optredens. Regis staat samen met Surgeon bekend om zogenaamde “Birmingham sound”. Machinale percussie en diepe zware sounds zullen de boventoon voeren. Wie weet of de British Murder Boys nog zullen verschijnen…

Een speciaal podium met 6 decks, 2 mixers en een live-tafel zullen de hele avond vormgeven. Samen met de bekende uitzonderlijke Traffic sfeer zal dit een avond worden om niet te vergeten!

Deze avond zal vanwege het speciale programma met al deze top dj’s al om 21.00 beginnen. Er zijn slechts 800 kaarten verkrijgbaar voor deze avond, dus wees er vroeg bij!! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Outland records, Midtown, Clubwearhouse en de grotere postkantoren. Meer informatie over het feest is te vinden op www.traffic.cd


Details:
Traffic vs Dynamix @ Melkweg
Thursday 21 October


Dj’s:
Ben Sims (Theory, London)
Surgeon (Downwards, Birmingham)
James Ruskin (Blueprint, London)
Mark Broom (Pure Plastic, London)
Oliver Ho (Meta, London)


Live on stage:
Christian Wunsch (Tsunami, Madrid)
Regis (Downwards, London)


Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Open 21.00 – 5.00 Tickets 15,= / 16,= at the door
Presale at Outland, Midtown, Melkweg, CWH and 150 big postoffices.
Only 800 tickets available, so be early!
More info at www.traffic.cd
Audio on demand at www.3voor12.nl/traffic

Comments

 • Bart

  Bart

  4 October 2004

  zozo, ik sta al met een been op de lijbaansgracht! :P
  Verre van verkeerd zeg ik

  Tot dan

Comments are closed