Nadat DJ Rolando (Detroit) eerder deze maand al verstek liet gaan op Bacardi Bat Beats is nu ook MAW de dupe van het boekingsbeleid van Rolando. Rolando zou op vrijdag 22 oktober een 2 uurs set draaien op het MAW feest in Las Palmas in Rotterdam. Het bleek de afgelopen weken echter niet mogelijk om contact te krijgen met de agent van Rolando. De reeds aangekondigde Benny Rodrigues zal op 22 oktober een unieke 6 uurs set draaien en hier-mee het gemis van Rolando meer dan goedmaken. Het feest vangt om 23.00 uur aan en duurt tot 05.00 uur in de ochtend. Je kan nu kaarten winnen voor dit feest, hier op GT.com!

Benny Rodrigues beklom de afgelopen jaren met ongekende vaart de dj ladder. In no time wist hij zich met zijn energieke en enthousiaste stijl te nestelen aan de top. Inmiddels behoort hij tot één van de meeste geboekte Nederlandse dj's. Naast zijn residency in Now & Wow is hij een graag geziene gast op feesten en festivals als Dance Valley, Extrema, Club Risk en natuurlijk MAW. Als sinds het jaar 2000 keert Benny regelmatig terug op de MAW feesten.

Wat heeft MAW dit jaar nog meer op het programma staan? Na 22 oktober zijn de volgende edities op 5 november en 3 december met o.a. Misstress Barbara, Lucca, Valentino Kanzyani, Edwin Bazen en Remy.

Meer info over MAW en Club Las Palmas kan gevonden worden op www.mawparty.nl en
www.club-laspalmas.nl

Comments

 • nicole

  nicole

  22 October 2004

  Vraag mij af wie waarvan de dupe is….op love2party is inmiddels een ware soap-opera gestart. Who blames who? Is het MAW-Willem, Margaret - de manager van Rolando, of toch Mike van Club Risk? Beleef het mee……

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  22 October 2004

  Echt balen voor velen: zijn fans, Willem, Rolando zelf… Misschien ook wel de manager ? ? ? Kan wel een leuk rijtje maken met voorvallen die hier op lijken:

  Misstress Barbara fucked by her agent.
  Dylan Drazen die verstek laat gaan op Integrate en de hele nasleep
  Miss Yetti en Reactor
  Rolando niet in de 013


  Wie heeft er nog meer leuke roddels?

Comments are closed