Traffic ADE

Volgende week donderdag is het zover. Dan zal in de Melkweg het Traffic festijn losbarsten met een ongekende line up aan technogiganten. De crème de la crème uit de technoscene waaronder Surgeon, James Ruskin, Mark Broom en Ben Sims zal hier present zijn om tijdens de Traffic ADE editie hun kunsten te vertonen. Speciaal voor deze avond heeft Ben Sims nu toegezegd een eenmalige Classis/Acidhouse set voor te bereiden. Deze unieke kans om een van werelds beste techno dj's een classics set te zien doen is er dus niet vaak. Niet te missen dus!

Speciale Classic/Acidhouse set Ben Sims tijdens Traffic.

Volgende week donderdag is het zover. Dan zal in de Melkweg het Traffic festijn losbarsten met een ongekende line up aan technogiganten.
De crème de la crème uit de technoscene waaronder Surgeon, James Ruskin, Mark Broom en Ben Sims zal hier present zijn om tijdens de Traffic ADE editie hun kunsten te vertonen. Speciaal voor deze avond heeft Ben Sims nu toegezegd een eenmalige Classis/Acidhouse set voor te bereiden. Deze unieke kans om een van werelds beste techno dj's een classics set te zien doen is er dus niet vaak. Niet te missen dus!

Ben Sims zal om klokslag 21.00 aan zijn set beginnen. Om niks van dit spektakel te hoeven missen zullen de deuren van de Melkweg al om 20.30 opengaan zodat iedereen de tijd heeft om zich gezellig in de club te nestelen en alvast een biertje te bestellen.

Het verloop van de avond zal er als volgt uitzien:

Timetable Traffic
21.00 - 22.30 Ben Sims "Classics set"
22.30 - 23.45 Mark Broom
23.45 - 01.00 James Ruskin
01.00 - 02.15 Oliver Ho
02.15 - 04.15 Surgeon & Regis
04.15 - 05.00 Christian Wunsch

Samen met de ongekende Traffic sfeer; de bekende gezellige uitbundige crowd, DJ's en VJ's belooft dit nu al een editie te worden om niet te vergeten. Het geheel zal verder nog worden vormgegeven door een podium set-up met 6 decks, 2 mixers en een live-tafel zodat iedere artiest het beste uit zichzelf kan halen.

Deze avond zal in verband met het speciale programma met al deze top dj’s dus al om 20.30 beginnen. Ook zijn er vanwege de grote belangstelling nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus op tijd bij om dit niet te hoeven missen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Outland Records, Midtown, Clubwearhouse en de grotere postkantoren. Meer informatie over het feest is te vinden op www.traffic.cd

Audio on demand at www.3voor12.nl/traffic

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  14 October 2004

  jammer dat ik niet kan! Had die ACID set best willen meemaken!

  en de rest natuurlijk 8-)

 • Frank-NL

  Frank-NL

  14 October 2004

  Ben Sims link ik altijd aan Marco Carola, mijn grote helden van het eerste uur :)

  Kom waarschijnlijk door 18-05-'02…

 • Chris

  Chris

  18 October 2004

  Zin!!

Comments are closed