extrema

Extrema is al een tijd bezig met het zoeken van een geschikte locatie voor de Oud en Nieuw viering. Hiervoor zijn inmiddels 2 geschikte locaties gevonden, namelijk: Het vertrouwde Aquabest (in verwarmde tenten) en de Eindhovense Klokkentoren in het nieuwe Strijp S (op het vroegere terein van Philips). Extrema laat jullie meebeslissen, in een poll op de site van Extrema kan gekozen worden voor de locatie. Lees echter wel het persbericht helemaal alvorens julllie je stem uitbrengen. Er zijn nogal wat verschillen. Opvallend is dat de meesten gekozen hebben voor de Klokkentoren en hiermee het nobele streven van Extrema, om "een gratis verzorgde dag voor de minderbedeelden onder ons in het kader van de kerstgedachte" te organiseren op Aquabest te niet doen.

Poll: Extrema NYE op Aquabest of Strijp S..?

’t Is geen geheim dat Extrema al een fikse tijd op zoek is naar een nieuwe locatie voor haar nieuwjaarsspektakel NYE. We hebben momenteel twee ontzettend mooie locaties als optie op het oog: het vertrouwde Aquabest, waar Extrema elk jaar haar Outdoor organiseert én de Eindhovense Klokkentoren in het nieuwe Strijp S. Dit soort keuzes zijn nu eenmaal moeilijk en daarom vragen we jou om hulp via de nieuwe online poll.

Om een gedegen keuze te kunnen maken, moet je natuurlijk wel het een en ander afweten van beide locaties; hoe het er uitziet, wat de plannen zijn, et cetera. Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat Extrema NYE niet van concept zal veranderen en dus zo goed als dezelfde opzet heeft als de succesvolle NYE van afgelopen nieuwjaar. Drie zalen. Eentje brengt een mix van de stijlen electro en house, de tweede zaal heeft een wat meer undergrounderig karakter voor de technoliefhebbers. En natuurlijk is er ook een Chill Area. Ook dit jaar zal er weer een buffet zijn en natuurlijk kun je rekenen op veel acts, theater en aankleding, zoals je van Extrema gewend bent. Verschil met vorig jaar is dat we nu ook al vóór middernacht vet willen feesten. Goed uitgangspunt, toch? ;)

Okay, er zijn dus twee locaties. We zijn superblij dat Trudo ons de kans biedt om als eerste de superlocatie in de oude Gloeilampenfabriek (Strijp S) in Eindhoven te ‘befeesten’. Deze ruimte ligt op het vroegere industrieterrein van Philips, vlakbij het centrum van Eindhoven en met een treinstation (Beukenlaan) voor de deur. Een stoere fabrieksomgeving met een industriële uitstraling. Dit is een unieke locatie in veel opzichten.

En dan is er nog Aquabest. Voor de meesten bekend als de locatie van Extrema Outdoor. Natuurlijk zal het erg frisjes worden als Extrema NYE daadwerkelijk outdoor zou plaatsvinden en dus worden er tenten met verwarming gebouwd. Wat het leuke is aan Aquabest, is dat we al een week van tevoren van alles willen organiseren. We barsten van de ideeën zoals een kerstmarkt met kunstijsbaan, kermisattracties, discoschaatsen met vette DJ’s, een groot kampvuur en op derde kerstdag een gratis verzorgde dag voor de minderbedeelden onder ons in het kader van de kerstgedachte.
Twee erg verschillende locaties dus. Wat trekt je het meest aan? Deze week hakken we de knoop door. Hak mee en laat je stem horen via de poll onderaan de frontpage van deze site. It’s your call!

Om te stemmen: http://www.extrema.nl/index.php?module=news&id=145

Comments

 • Chris

  Chris

  18 October 2004

  Lachen dit! Extrema maakt goed gebruik van haar website door de bezoekers te laten stemmen over beslissingen! Awakenings doet dat ook leuk met de wishlist, maar voor veel andere organisaties vind ik de websites vaak te eenzijdig…

  Ik vind alles om aquabest wel erg leuk, maar als ik alleen voor de oud&nieuw zou moeten stemmen zou ik toch voor de fabriek gaan… warmer, en fabriekspanden zijn (mits niet te groot) cool!
  maarja, ik ga er niet heen dus dan stem ik ook maar niet… ben wel benieuwd naar de uitkomst!

 • Frank-NL

  Frank-NL

  19 October 2004

  AM-Produktions heeft bijvoorbeeld de timetable van DTFT 16-04-04 laten bepalen door een poll op de site :D

 • Heinos

  Heinos

  19 October 2004

  Wat zijn het toch een pioniers he :P

 • Marique

  Marique

  19 October 2004

  Vooral dat idee van die minimal sunday… Legendarisch…! 8-)

Comments are closed