Zaterdag 23 oktober vindt in de Melkweg te Amsterdam de vijfde Dance Records & dj-Equipment Fair plaats. Dit is dé ideale ontmoetingsplek voor dj’s, producers, verzamelaars en handelaren. Bezoekers en standhouders vinden deze beurs altijd het gezelligst en het aanbod meer dan optimaal. Veel muziekfreaks vinden hier dan ook hun lang gezochte collector titels. De beurs heeft naast een groot tweedehands vinyl en cd aanbod ook veel nieuw materiaal in de aanbieding. Daarnaast kan er worden getest en geëxperimenteerd op de nieuwste en beste apparatuur en zijn er vele goodies verkrijgbaar als platentassen, software, slipmatten, merchandising, enzovoorts.

Dance Records & dj-Equipment Fair
“De ultieme beurs voor dj’s en platenverzamelaars”

Zaterdag 23 oktober vindt in de Melkweg te Amsterdam de vijfde Dance Records & dj-Equipment Fair plaats. Dit is dé ideale ontmoetingsplek voor dj’s, producers, verzamelaars en handelaren.

Bezoekers en standhouders vinden deze beurs altijd het gezelligst en het aanbod meer dan optimaal. Veel muziekfreaks vinden hier dan ook hun lang gezochte collector titels. De beurs heeft naast een groot tweedehands vinyl en cd aanbod ook veel nieuw materiaal in de aanbieding. Daarnaast kan er worden getest en geëxperimenteerd op de nieuwste en beste apparatuur en zijn er vele goodies verkrijgbaar als platentassen, software, slipmatten, merchandising, enzovoorts.

Het aanbod op elpee, maxi-single of op cd varieert sterk; Urban, House, Techno, Hip Hop, R&B, Disco, Soul, Funk, Breakbeats, Trance, Hardhouse, Electro, Drum ’n Bass, (UK) Garage, enz. Met alles vanaf de jaren zeventig tot nu. Er zal ook nog meer aandacht worden besteed aan dj-equipment, aangezien dit vorige keer een groot succes is gebleken!

Voor particulieren die ook (een gedeelte van) hun verzameling willen verkopen, is er de mogelijkheid om voor een sympathiek bedrag van 5 € per platenbak ruimte te huren om zodoende ook hun verzameling op te schonen. De vijfde editie van de Dance Records & dj-Equipment Fair vindt als vanouds weer plaats tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE).

Dance Records & dj-Equipment Fair
Datum : zaterdag 23 oktober 2004
Tijd : 12.00 – 18.00 uur
Entree : € 5
Adres : Melkweg, Lijnbaansgracht 234 a, Amsterdam
Info : 070-3921662 of recordfair@musikatremenda.nl
Meer info: www.musikatremenda.nl/platenbeurs

Amsterdam Dance Event
Van 21 tot en met 23 oktober pakt de negende editie van het Amsterdam Dance Event uit met een groot programma in twintig clubs en zalen in Amsterdam. Met meer dan 200 acts en DJ’s en meer dan 25.000 bezoekers is de negende editie van het Amsterdam Dance Event het grootste dance-evenement in Amsterdam, en bovendien een evenement waar je vrijwel alle stijlen dance en elektronische muziek zult tegenkomen.

Comments

 • Heinos

  Heinos

  15 October 2004

  Voor een cursus plaatjes draaien kunt u terrecht bij Flinke DJ Chris. chris@groovetrackers.com

 • Chris

  Chris

  16 October 2004

  &)

Comments are closed