The Fall & Rise Of Fools Ark

Wegens onvoorziene omstandigheden zullen Codec & FLexor zaterdag niet optreden.
Daar voor in de plaats hebben ze de release party voor de nieuwe film van DaDara in samenwerking met NoTV. Muzikaal wordt de avond geleid door DJ Andy Barlow (Lamb / Hiphoptimist), die beter bekend is als lid van de triphop band Lamb! VJ Dadara en VJ Jesse zullen het geluid van beeld voorzien. Daarnaast zal Benjamin Bates een buiten gewoon speciale set laten horen en zal de uit Utrecht afkomstig Nuno dos Santos wederom verrassen met zijn onvoorspelbare sound.

ELECTRONATION EN NOTV JOIN FORCES IN

“THE FALL & RISE OF FOOLS ARK- AFTERPARTY”

TIJDENS HET NEDERLANDS FILMFESTIVAL OP 25 SEPTEMBER IN TIVOLI UTRECHT.Op 25 September gaat om 23:00 “The Fall & Rise of the Fools Ark” in wereldpremière tijdens het Nederlands Filmfestival in bioscoop Camera/Studio te Utrecht. Gelijktijdig wordt deze VJ-film van LAMB, DADARA & JESSE uitgebracht op het Visual Music Label NoTV. Ter gelegenheid hiervan verenigen Electronation en NoTV in Tivoli hun krachten voor de:“THE FALL & RISE OF THE FOOLS ARK AFTERPARTY” met:DJ ANDY BARLOW (LAMB / HIPOPTIMIST)

Benjamin Bates

Nuno dos Santos

VJ / ARTIST DADARA

VJ / ARTIST JESSETwee jaar werkten de Nederlandse kunstenaars DADARA en JESSE samen met LAMB-voorman ANDY BARLOW (aka The Hipoptimist) aan een surrealistische VJ-film. Deze speelt zich geheel af tegen de achtergrond van het legendarische Burningman Festival in de Nevada woestijn in Amerika. Nu de film klaar is, wordt het tijd voor de première met party. NoTV was dan ook erg blij dat Electronation hun vroeg om in Tivoli na de voorstelling samen een mutlimediaal dance spektakel op poten te zetten.Verwacht net als in de film een verstrengeling van kleurrijke animaties met stuwende electronische beats, wat leidt tot een audio-visuele reis door lang vergeten werelden: een magische ontmoeting van realiteit en fantasie. In Londen wordt het Fools Ark Project al gebuzzed als ‘Monty Pyton meets next generation Yellow Submarine’.


Info algemeen:
Wereldpremière Nederlands Filmfestival
Camera / Studio, Oudegracht 154 – 156, Utrecht
23:00 uur info: 030 2322684Première party: Tivoli Oudegracht 245, Utrecht
23:00uur – 04:00 uur
Info: 030 231191Electronation: www.electronation.nl
NoTV Visual Music: www.notv.com
The Fall & Rise of the Fools ark: www.foolsark.com

Comments

 • Browser

  Browser

  22 September 2004

  Zo nu hoor ik er ook bij :)

 • Browser

  Browser

  22 September 2004

  Wel een beetje treurig kleine avators hoor mensen!

Comments are closed