earth

Earth pakt de komende periode weer uit met een aantal feesten, zo vieren ze begin november onder andere hun 5 jarig jubileum. Maar eerst staat een nieuwe editie in de Melkweg op het programma en wel aankomende vrijdag 8 oktober. Voor deze editie heeft de organisatie Dimitri en Pete Bones uitgenodigd en uiteraard draait Per zelf ook.

Op vrijdag 8 oktober staat earth in de melkweg. De maand voor het 5 jarig jubileum maken we er nog maar eens een ouderwets goed feestje van met 3 dj’s van het eerste uur.

De line-up voor deze editie bestaat naast resident dj Per uit Dimitri en Pete Bones.

De naam Dimitri heeft geen verdere uitleg nodig. Deze godfather van de Nederlandse house brengt al sinds de beginperiode van de house zijn befaamde Hi Tech Soul Movement sound. Het is eigenlijk een schande dat hij nog niet eerder op earth stond!

Pete Bones daarentegen is vooral achter de schermen druk bezig, als oprichter en eigenaar van red ant records zit hij al meer dan 14 jaar in de scene. In de begintijd van de house bracht hij succesvolle platen uit op hooj, perfecto en positiva daarnaast was hij een veelgevraagd remixer voor o.a. Angie Brown en de Freestylers. Pete’s tegenreactie op zijn commerciĆ«le hitsucces was het brengen van kwaliteits house op zijn eigen label Red Ant Records. Nu bijna 50 releases verder kan zijn ontwikkeling nauwelijks nog een underground succes genoemd worden.
Maandelijks zet hij zijn ‘pumping, techy tracks with a lot of energy’ neer in clubs als Spundae(L.A.), Centro Fly(NY) en Shine(NY), een stijl die nauw aansluit bij het earth ideaal.

Dj Helpende Henk heeft na de uitermate succesvolle bejaardenbingo op de labelnight besloten om deze keer weer met het performance duo Luid & Duidelijk te gaan samenwerken. Hij doet dit uiteraard ondersteund door Jansen met Fortuin.

Kijk voor meer informatie op http://www.earth-link.nl


Earth stands for forward thinking house music!

Earth
Melkweg Amsterdam, Friday 08/10/04

Dj’s: Per (resident), Dimitri (htsm), Pete Bones (red ant records)

+ Mc P-Pholl
+ Luid & Duidelijk

22.30-5.00 / vvk 17,- EUR + lidm. / door 19,- EUR + lidm.