taste this techno

Na een zeer geslaagde kick off van Taste This Techno! 18 juni in Utrecht en een succesvolle eerste editie 10 september in de Rotterdamse club Calypso, gaat het evenement nu maandelijks plaats vinden op deze unieke locatie.

Vrijdag 8 oktober is de eerst volgende editie van TTT in Calypso met wederom een ijzersterke line up. In het totaal staan er maar liefst 10 artiesten op het programma, waaronder ook een Minimal Live set bestaande uit 4 man.

MAIN:
ERIK IN ‘T VELD
DAVE HARDER
STEPHAN DE WIT
WESDEX
//
SUB:
JASON & THE ARGONAUTS
DJS1
ANTM

In de Main start de 1ste TTT resident Erik In ’t Veld (Triple T.) de avond met zijn bekende sound van Minimal tot groovy Tech-house. Samen met Dave Harder (Reactor) doet hij ook nog een Back 2 Back sessie tijdens zijn set. Dave Harder, de man achter de hoogstaande Reactor Events, neemt het vervolgens over met een Tech-house set en gaat daarmee richting het stevigere werk. Stephan de Wit (Underground Beats) ook bekend van Reactor, Awakenings en natuurlijk als DJ-team samen met zijn broer Vincent De Wit, zet na Dave de Techno een tandje Harder. Het laatste uur is voor de 2de TTT resident WESDEX (Triple T.) om de avond af te sluiten en zal zijn welbekende Technotrein los laten op het publiek voor een knallend eind.

In de Sub denken we een mooie tegenhanger gevonden te hebben in Jason & The Argonauts (Good Music Foundation). Dit viertal staat bekend om hun Minimal Live sets waarbij er eigenlijk van alles gebeurt. Samen zullen deze vrienden van TTT de eerste drie uur van de Sub voor hun rekening nemen. Daarna is het de beurt aan een andere vriend van TTT, DJS1. Met een meer dan Tech-house verantwoorde set stoomt hij door naar stevige Techno. Als laatste is het de beurt aan TTT vriend van het eerste uur, AntM. Zijn mixen zijn erg strak en altijd weer origineel.

Als locatie is gekozen voor de Rotterdamse club Calypso. Een mooie club met een goede geluid- en lichtinstallatie. De Main is een grote zaal wat doet denken aan een oude fabriekshal met een Underground uitstraling. Aan de Sub is het nog duidelijk te zien dat het een bioscoopzaal is geweest. De bereikbaarheid is perfect. Vanaf het Centraal Station loop je direct de Mauritsweg op waaraan Calypso gelegen is. De auto kan je parkeren in de parkeergarage onder het Schouwburgplein. Meer info op de site van Calypso.

Foto’s van Taste This Techno! 1 en 2 zijn te bewonderen op Partyflock en Wesdex.nl en van TTT 1 is er een Report geschreven op Feestagenda.com Triple T. heeft ook een Mailinglijst voor diegene die op de hoogte gehouden willen worden. Ook worden er vele kaarten verloot onder deze mensen. Wil jij ook op deze lijst, mail dan naar triplet@erikintveld.nl
Triple T.
"Taste This Techno! Part 3"
Calypso // Mauritsweg 5 // Rotterdam
Vrijdag 8 oktober 2004
23:00 - 05:00
E. 7,50

// Just be Techno-minded!
// Reserveringen & Gastenlijst: BEL 06 22368624