superpitcher

Aksel Schaufler (aka Superpitcher) zal deze vrijdag zijn debuut maken in Nederland. Het feest "Full Spectrum", dat voor het eerst gehouden wordt en onderdak gevonden heeft in het Utrechtse EKKO, wil een andere kijk op techno laten zien. Superpitcher is op dit moment 1 van de meest hotte artiesten van Kompakt, datzelfde Kompakt is bezig aan een inhaalslag bij ons. Zoals Michael Mayer (Eigenaar van het label uit Keulen) zei:"It seems like the Benelux catch up what they were missing in the last 10 years."

Full Spectrum is de naam van een geheel nieuwe techno-avond in EKKO. Een andere kijk op techno is de alleszeggende ondertitel: voor de verandering gaat nu eens niet zomaar het dak eraf. Dus geen oeverloos doorbeukende vrouwen-en-kinderen-eerst beatstructuren, maar ruim baan voor vernieuwing, diepgang en verbreding van de muzikale horizon.

Van en voor technoliefhebbers, wordt op Full Spectrum het volle bereik van techno bestreken. Daarbij komen natuurlijk ook de subtielere en (dus) vaak onderbelichte subgenres als melodieuze en minimal techno aan bod, zoals een dj als Agoria die maakt of een label als Playhouse die uitbrengt.

Zeer speciale gast op deze eerste editie van Full Spectrum is de golden boy van het Keulense kwaliteitslabel Kompakt. Zijn naam: Aksel Schaufler alias Superpitcher. Onlangs verscheen op Kompakt het prachtalbum Here comes love dat bol staat van de breekbare maar zeer dansbare luistertechno. Schaufler's singles en vele remixen zijn eveneens huiveringwekkend mooie voorbeelden van zijn immense talent. Des te opmerkelijk is dat dit zijn allereerste optreden op Nederlandse bodem wordt. Je bent dus gewaarschuwd!

Comments

 • piet

  20 September 2004

  En de volgende dag staat hij op Technootjes ´ KOMPACT LABEL NIGHT met niemand minder dan
  DJ KOZE en ADA(LIVE!!) @ Simplon, Groningen.
  In zaal 2 staan William S, K.Cee en Orchid

 • MNZ

  23 September 2004

  present @ ekko…

 • HmZ

  HmZ

  23 September 2004

  Yes ben benieuwd.
  Wat voor lekker 3-gangen menu ga je maken? ;-)

Comments are closed