hq

NDSM Wearhouse, een hal die sinds 'The Return' van Awakenings eigenlijk onlosmakelijk met dit feest verbonden is. Awakenings streek hier na het vertrek uit de Now&Wow neer en beleefde hier vele mooie edities. Awakenings is inmiddels terug verhuisd naar Rotterdam en een nieuwe organisatie is opgestaan om haar feest 'naar huis' te halen. HQ, de succesvolste hardhouse organisatie met de langslopende clubavond, zal haar HQXL op 13 november in de NDSM Wearhouse beleven.

Dance organisator UDC Events, gevestigd in Purmerend, kondigt met trots aan dat op zaterdag 13 november 2004 HQXL naar huis komt. Nadat HQXL vorig jaar Rotterdam aandeed, is dit jaar gekozen voor de Docklandshal in Amsterdam. Dit event voor 6.500 partypeople, wordt het grootste UK Hardhouse spektakel op Nederlandse bodem ooit. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

HQ is de laatste tijd uitgegroeid tot een volwassen en populair evenement. Het bewijs was te zien op Impulz festival en Dance Valley, waar de HQ area bij beide events afgeladen was.
De langstlopende clubavond en succesvolste Hardhouse organisatie timmerde het afgelopen jaar heel erg hard aan de weg. Dit is te zien aan het succesvolle concept HQ on Tour, dat door het hele land reist, aan de grote namen die het laatste jaar afreisden naar HQ in de Melkweg en aan de samenwerking met Tidy tijdens het Tidy Summer Camp begin deze zomer.
Daarnaast wordt er in de hele Randstad volop geluisterd naar HQ Radio op Fresh FM. Het resultaat van al deze activiteiten van de organisatie buiten Amsterdam is HQXL in de Docklands.

Vanwege het grote succes is er dit jaar wederom gekozen voor het thema “Back to Back”. Ook is er gekozen voor een maximale investering in de elementen show, decoratie en natuurlijk de kwaliteit van het geluid. Maar de muziek staat voorop want november de 13de wordt een bundeling van de krachten van de 17 allerbeste Hardhouse DJ’s van vandaag en morgen.

The DJ’s:
Nick Sentience, The Organ Donors, Proteus vs Kevin Energy, The Tidy Boys, Steve Hill vs JP, Gaz West aka Dark by Design vs Alex Kidd,
Danny D vs Jay Pidgeon, Ed Real vs the *TING*, Tom Harding vs Fausto
en MC Da Silva & MC Paul T

HQXL is een unieke kans om getuige te zijn van een moment dat nu al geschiedenis schrijft in de wereld van Harddance. Van 21:00 tot 07:00 vindt er in de Docklandshal een metamorfose plaats, waarbij DJ’s en bezoeker intens van elkaar kunnen genieten. Alleen op deze dag bestaat er de mogelijkheid om enkele van deze DJ’s samen achter de draaitafels te zien staan.
HQXL is trots om dit event te kunnen aanbieden aan de trouwe aanhang die HQ door de jaren heen heeft opgebouwd.


Datum: 13 november 2004,
Tijd: 21:00 – 07:00,
Locatie: NDSM Docklandshal Amsterdam,
Prijs:E37,50.

Voor meer info: www.udc.nl en www.hqparty.nl.

Comments

 • Heinos

  Heinos

  15 September 2004

  Rocco heeft z'n hielen nog niet gelicht of…..

 • Chris

  Chris

  16 September 2004

  Ben benieuwd hoe het geluid zal zijn…

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  16 September 2004

  en!!! van 21 tot 7 ! :O

 • Heinos

  Heinos

  16 September 2004

  kutmuziek in een kutlocatie zou ik absoluut en topcombi willen noemen

  plok plok maar dan met echo

  krijg je een soort PLOHOK PLOHOK.

  VET!

  :P

 • Frank-NL

  Frank-NL

  16 September 2004

  6.500 mensen in de NDSM?!?!

Comments are closed