we love house

Aankomende vrijdag 19 maart is er weer een nieuwe editie van het feest Haarlem Fridays in de de Delerium in Haarlem. Tijdens deze editie viert de bekende Nederlandse dj Zki zijn verjaardag, naast hem draaien ook Brenda en Raymundo. Je kunt ook nog kaarten voor dit feest winnen hier bij GT.com!

Aanstaande vrijdag presenteert Haarlem Fridays: We Love House. Op deze editie is een Nederlandse houselegende gestrikt, en wel niemand minder dan DJ Zki! Hij viert vanavond zijn verjaardag, en draaide vroeger in de Dwiezels, op dezelfde locatie als Delirium. Hij is voornamelijk bekend van de grote hits Give It Up (The Goodmen) en I Wanna Be U (Chocolate Puma) die in Engeland ook erg hoog genoteerd stond. Verder is hij verantwoordelijk voor talloze remixes, van o.a. Britney Spears en Roger Sanchez.

Ook Haarlemse Brenda is vanavond weer van de partij! Afgelopen weekend maakte ze de Technopolis Ladies Night onveilig, en de dag erop de Lichtfabriek bij Eye on the Future. Samen met Zki zal zij back2back iedereen gaan verrassen met lekkere funky house en classics! Als laatste is Raymundo terug. 20 februari liet hij iedereen al horen waar hij voor staat met een stevige portie houseclassics, en pas nog op bij de DJ Club in de Lichtfabriek bewees hij zich nogmaals. Daarnaast is hij elke week te vinden in de Kroon te Amsterdam.

Kaarten aan de deur te verkrijgen op de avond zelf voor slechts 5,-. Dress partyminded, no sportswear! Het gehele programma van de komende weken is verder te vinden op http://www.haarlemfridays.com Voor vragen, suggesties of informatie, schroom niet te mailen naar info@haarlemfridays.com!