pure audio

Het feest Pure Audio maakt opnieuw zijn opwachting in Leiden. Op zaterdag 27 maart wordt er weer een nieuwe editie gehouden in het LVC. Deze keer hebben ze de man achter het Synewave label uitgenodigd, de Amerikaan Damon Wild. Naast hem draaien onder andere ook nog Juan Sanchez.

De eerste echte techno avond van Leiden is terug! Liefhebbers van de betere biet kunnen op 27 maart hun hart weer ophalen bij een nieuwe editie van Pure Audio. Deze keer staat niemand minder dan Damon Wild op het menu.
Deze New-Yorkse grootheid is eigenaar van een van van de meest gerespecteerde labels op techno gebied: Synewave. Artiesten als Headroom, Heiko Laux en Echoplex zijn enkele toppers uit de Synewave stal. Naast labelbaas is Damon tevens een gerenomeerd producer en Dj. Zo bracht hij onlangs op het Duitste Kanzleramt zijn derde solo album "Downtown Worlds" uit, waarop hij bewijst naast de diepe, donkere sound waar hij om bekend staat ook de melodieuzere kant van techno in de vingers te hebben.
Dat niet al het talent tegenwoordig uit het buitenland komt bewijst Juan Sanchez die, samen met zijn electrische gitaar, een unieke set zal neerzetten. Bijgestaan door Pure Audio residents Kim Wood en DeVos maakt Juan de line-up van de grote zaal compleet.

In de kleine zaal wordt er deze keer stevig op los geklikt. Cupatec, resident van Minimal op Zondag, zal samen met Spaβmeister J en Libre Service de zolder veranderen in een waar clickhouse festijn. Verwacht het minimale!

Pure Audio is een organisatie opgericht door drie technofanaten. Niet het geld maar liefde voor de muziek is de drijvende kracht achter het concept. Hun doel: het oude underground gevoel weer te laten herleven. Dampende techno, verassende optredens en mooie aankleding vormen samen met een lage entreeprijs de ingredienten die voor een ouderwets goede sfeer moeten zorgen

Pure Audio:

27 maart 2004; LVC, Leiden
Tijd: 23.00 - 05.00 / Let op: deuren sluiten om 02.00!
Prijs: 12,50 EUR vvk , 15,- EUR deur
Info: www.pureaudio.nl