de rechter drie jaar

In tegenstelling tot Tresor heeft de Rechter in de Nederland juist wel een feestje te vieren. Zij vieren namelijk hun driejarig bestaan. De festiviteiten zullen plaatsvinden in het weekeinde van 24-25-26 februari en onder andere Benny Rodrigues, Junior Sanchez, Lucien Foort en Danny Rampling zullen hun opwachting maken.

De Rechter viert 3-jarig bestaan

De Eindhovense club De Rechter viert van donderdag 24 februari tot en met zaterdag 26 februari haar drie jarig bestaan. Gedurende drie avonden treden bekende dj’s uit binnen- en buitenland op.

Donderdag 24-2 Vrijdag 25-2 Zaterdag 26-2

Line up: Line up: Line up:
Benny Rodrigues Junior Sanchez (USA) Danny Rampling(UK)
Yamani, Linke Loetje D-Rashid, Andre Russo, Lucien Foort
Gregor Salto,Thomson, Joost van Bellen
Robin Daniels, Paul Clarinda Niles, Baldy Brothers
Dr. Funkenstein

De toegangsprijs op donderdag bedraagt 5 euro en op vrijdag en zaterdag 12,50 euro. Het is mogelijk om een passepartout voor drie dagen te kopen voor 22,50 euro. Openingstijden: 22.00 uur – 04.00 uur

Voorverkoopadressen:
De Rechter, Stratumseind 32, Eindhoven Tel: 0402443877
Emotion, Kerkstraat 14, Eindhoven Tel: 0402468242
Rare Records, Bergstraat 36b, Eindhoven Tel: 0402468480

De Rechter, gevestigd aan het Stratumseind, is in drie jaar tijd tot een van de bekendere Nederlandse clubs uitgegroeid. Het voormalige gerechtsgebouw ademt een unieke sfeer uit omdat veel kenmerken van het oorspronkelijke interieur bewaard zijn gebleven.
Vooral in het afgelopen jaar zijn veel verbeteringen doorgevoerd om de club een nog professioneler karakter te geven. Zo heeft De Rechter vooral aandacht besteed aan licht, geluid , programmering en aankleding. En sinds kort is er op de zeer sfeervolle en unieke binnenplaats een cocktailbar ingericht.

Alle informatie omtrent dit jubileum is terug te lezen op www.derechter.com.