free your mind

Op een zonovergoten zaterdag in 2004 vondt het eerste Free Your Mind Festival plaats. Mede door het mooie weer en de goede line-up werd het festival een groot succes. 5 februari start de voorverkoop voor de 2de editie.

De opener van het festival seizoen staat bij velen inmiddels al in de agenda: 4 juni 2005.
Dan strijkt FCA-Music weer neer langs de oevers van de Rijn met het FREE YOUR MIND Festival.

Vorig jaar was gebleken dat velen het festival gemist hadden. Degenen die wel geweest waren, hadden letterlijk de tijd van hun leven: de zon scheen aan één stuk door, de DJ's leverden stuk voor stuk topprestaties en dat heeft ertoe geleid dat het festival de boeken inging als 'het festival van de lachende mensen'. Voor velen was het dan ook het vroege hoogtepunt van de zomer van 2004.

Dit jaar wordt alles op alles gezet om de vorige editie minstens te evenaren. Uiteraard is de stroming Techno weer ruim aanwezig. Maar naast de ander substromen zal er dit jaar in ieder geval ook het strand bij betrokken worden, evenals de John Frostbrug.

De kaartverkoop gaat komend weekend op zaterdag 5 februari van start bij Ticketbox. Voor de "Early Birds" kosten de kaarten tot en met 1 april ¤ 20,- (exclusief fee) in de voorverkoop. Naarmate het festival nadert, worden de kaarten geleidelijk duurder. Je hebt er dus baat bij als je vroeg je kaarten koopt.