iffr klein

Op 26 januari begint weer het jaarlijkse International Film Festival Rotterdam. Traditiegetrouw staat de maandag in de Off Corso altijd in het teken van een grote internationale DJ. Zo ook dit jaar, met niemand minder dan Sander Kleinenberg en Benny Rodrigues

Na King Britt, LTJ Bukem en Dave Clarke is dit jaar de wereldberoemde dj en producer Sander Kleinenberg de headliner van de inmiddels legendarische maandagavond van het International Film Festival Rotterdam (IFFR) in Off_Corso! Sander behoort tot de toonaangevende internationale top en zal in Off_Corso een unieke dj én vj set neer gaan zetten.

Met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen op beide gebieden brengt hij een performance van beeld en geluid. Het visuele aspect van de performance zal speciaal voor deze set gericht zijn op het IFFR. Naast Sander Kleinenberg zal ook Benny Rodrigues acte de presence geven. Benny zal deze maandagavond een Detroit / Acid House set draaien.


Off_Corso is naast deze speciale maandag gedurende het IFFR 2005, 10 dagen lang dé festivallocatie voor randprogramma en afterparties.

Comments

 • Chris

  Chris

  24 January 2005

  Jammer dat ik dit jaar het IFFR moet missen! Als je al die Hollywood producties zat bent de ideale plek om nieuwe vette films te bekijken!

 • Michael

  Michael

  26 January 2005

  Jah man, vooral nu ik hoorde dat Cesky Cen (Czech Dream) draait! Dat is de film waarvan ik in Praag een stukje heb gezien, met een gezellig praatje met de regisseur erbij :D

Comments are closed