mad

Carlos Valdés en Sandrien hebben zich ontwikkeld tot de Batman & Robin van de Nederlandse dancescene en hebben de plannen tot het brengen van nieuwe shit vertaald naar het organiseren van een feestje. Op 22 januari vindt de eerste editie van MAD plaats in de Kring in Amsterdam. MAD feesten zijn er voor de gestoorde partyfreaks die zichzelf niet zo serieus nemen, net als de dj’s die draaien op MAD. Deze avond zal het duo “2 Far Gone” (Richard Parker en Prutt) het beste aan diepe electronische acid brengen en zal het dynamic duo Mal Borrowed & Frei Bauwerker (Sandrien en Carlos hebben een pseudo aangenomen) vettige en prettige platen draaien, minimal, deep tech house, acid en weirde techno. Carlos en Sandrien willen een plek creëren waar je compleet los kan gaan en je niet bezig hoeft te houden of je trui of je sneakers wel bij het decor passen. Prutt gooide bij mij onlangs nog hoge ogen op de laatste Playground in Club Zyon! (kaarten winnen)

MAD Nederlandse versie

MAD @ De Kring Amsterdam, 22 januari 2005

De Kick Off van MAD in de Kring Amsterdam!

Het idee van de MAD feestjes ontstond in de zomer van 2004, toen de dj’s Sandrien & Carlos Valdés er over dachten nieuwe shit te brengen, niet alleen in hun sets, maar ook in het soort feesten die ze wilden geven. Op de MAD feesten kun je de meer freaky en diepe sounds van de electronische dance verwachten. MAD feesten zijn er voor de gestoorde partyfreaks die zichzelf niet zo serieus nemen, net als de dj’s die draaien op MAD. Met MAD willen we een plek creeeren waar je compleet los kan gaan en je niet bezig hoeft te houden of je trui of je sneakers wel bij het decor passen. Gewoon een relaxte sfeer voor party animals Voor de eerste editie doen we de Kring in Amsterdam aan op 22 januari met het nieuwe DJ duo 2 Far Gone. Hun naam alleen al zegt precies genoeg.

2 Far Gone zijn de Dj’s Richard Parker (Playground/Roxy) en Prutt (Soulrock). Deze jongens zullen back to back het beste aan diepe electronische acid brengen. Met hun draaien Mal Borrowed & Frei Bauwerker (Sandrien & Carlos Valdés) die hun freaky MAD partyshit ten gehore zullen brengen, variërend van minimal, deep tech house, acid en weirde techno.

Kom ook naar dit gekkenhuis en rock de Kring op zaterdag 22 januari aanstaande

MAD Korte info:

MAD Freaks: 2 Far Gone (Richard Parker & Prutt), Mal Borrowed & Frei
Bauwerker (Sandrien & Carlos Valdes)
MAD Shit: Macid, Mech-house, Minimal, Mechno and weird Melectronics
MAD House: Kunstenaarssocieteit de Kring, Kleine Gartmanplantsoen,

Madsterdam
The Freaks Come out at 23:00 uur
Price: 7,5 Doekoe (Incl. Lidmaatschap)
A Mad & Soulrock Production
www.djsandrien.web-log.nl
www.soulrock.net

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  14 January 2005

  dit is trouwens de kans om naar de kring te gaan, normaal kom je hier alleen in als je lid bent van de societeit.

  Nadat ik eindelijk de ingang gevonden had (een deur naast de palladium) en de trap naar boven beklommen had zei een man vrolijk tegen me: je mag er niet in want je bent geen lid. Met een groot boek op ze schoot waar alle namen van de leden in stonden hahaha

 • Bart

  Bart

  15 January 2005

  Wel leuk concept! En Sandrien kan best een plaaje draaien hoor!

 • Chris

  Chris

  17 January 2005

  Heerlijk dit soort persberichten (en leuke intro Paul).
  "gestoorde partyfreaks die zichzelf niet zo serieus nemen" :wave:

Comments are closed