Poker Flat Morality

Het laatste weekend van januari komt de More… met een clubweekend waar je geen genoeg van kunt krijgen. Op vrijdag is het toneel voor Morality en de DJ´s van het Duitse Pokerflat label, zaterdag wordt de tent op z´n kop gezet door Technotronic en o.a. de Fashion Jockeys.
Voor zowel de Poker Flat avond als Technotronic kan je kaarten winnen op Groovetrackers!

Het More… Music! Weekend wordt een blend van funky electro, house, oldschool tech en meer van alles wat lekker dansbaar is. Het weekend van vrijdag 28 en zaterdag 29 januari staat in het teken van twee dagen intens partyen met een fantastische programmering!

Op vrijdag 28 januari laat Morality de Märtini Brös (Pokerflat) overkomen uit Duitsland. Naast dit DJ team zal Guido Schneider, ook van Pokerflat, nog eens laten zien waarom hij de German minimalwizard genoemd wordt en, om de avond compleet te maken, draait Herr Arter (Morality, Electronation) nog eens die oh zo fijne electroplaten, die we van hem kennen.

Zaterdag de 29ste wordt er eentje om niet meer uit je herinneringen te wissen. Muzikale jeugdliefde mag weer even opbloeien met een oldschool avondje clubben. Live on stage komt ook uit Duitsland en is welbekend van Turn up the Bass 1: Technotronic! van hitsingle: “Pum Up The Jam”. De avond wordt een mooie muzikale blend tussen die heerlijke oude beats en de lekkere house platen van nu. Met in de line up: Terry Toner (Morality, Electronation), Alan Luna & Anthony en DJ Kevin Rox. Speciaal voor het More… Music weekend gaan de deuren van de Nomads open en wordt het restaurant vanaf 01h00 het speelterrein van de Fashion Jockeys. Met Dj Lupe, SprayBoys&Somegirl feat. Excellent Choice en lady A.ceSoir wordt muziek en het customizen van kleding gecombineerd.

Entreekaarten Vrijdag 28 Januari: presale ¤ 12,50, aan de deur ¤ 15,-
Entreekaarten Zaterdag 29 Januari: presale ¤ 15,-, aan de deur ¤ 17,50

Voor beide avonden gaat de voorverkoop via www.clubmore.nl en www.ticketbox.nl
Club More… opent haar deuren beide avonden om 23h00.
Voor meer informatie, surf naar www.electronation.nl of www.clubmore.nl of mail info@expectmore.nl
Morality is een initiatief van club More en The Immaculate Conceptualists.