Acid

Acid Wars is de ultieme acid-techno experience: spetterende bleeps, gecombineerd met strakke beats en klassiekers verweven met heet-van-de-naald releases. Oftewel, dansmuziek met variatie en inhoud, zoals het bedoeld is.

Acid Wars zet de traditie van spetterende acid-avonden in de Effenaar voort in 2005. Het nieuwe jaar begint gelijk met een topper: Thomas Heckmann (live). Met zijn grote hit ‘Amfetamine’ en zijn label Trope recordings zette Thomas wereldwijd een legendarische sound neer. Een blauwdruk voor de techno-movement. De man met waarschijnlijk het grootste synthesizer arsenaal van Europa op zijn zolder, sleept het nodige hiervan mee naar Eindhoven voor een speciale acid set. Naast de 303's diverse analoge elektronica en percussie zet hij ook zijn eigen stem in voor een opzwepende live show. Afgelopen zomer kreeg hij hiermee op Nature One 10.000 paar voeten van de vloer. Niet te missen dus!


Man at Arms en Dennis Siemion zijn de drijvende kracht achter een reeks succesvolle Acid Wars en Techno Rulez evenementen van Düsseldorf tot Münster, en bestieren het Acid Tracks label, waarop releases uitgebracht worden van onder andere Roland Casper, Rob Acid, DJ ESP, Brixton en Acid Junkies. Niet vreemd dus dat het labels repertoire een hoofdrol zal spelen in dit muziekgeweld.

Daarnaast ontbreken Acid Warriors Dennis Siemion aka Pumphead en Man at Arms natuurlijk niet. Ook deze editie presenteren zij weer het leukste en vetste op het grensvlak van acid en techno. Historie en het heden worden verenigd in hun prettig gestoorde DJ-sets.
Man at Arms en Dennis Siemion zijn de drijvende kracht achter een reeks succesvolle Acid Wars en Techno Rulez evenementen van Düsseldorf tot Münster, en bestieren het Acid Tracks label, waarop releases uitgebracht worden van onder andere Roland Casper, Rob Acid, DJ ESP, Brixton en Acid Junkies. Niet vreemd dus dat het labels repertoire een hoofdrol zal spelen in dit muziekgeweld. De Acid Wars VJ's geven de muziek gepaste repliek met hun strakke en informatieve psychedelica en natuurlijk ontbreekt de goodies-stand niet!