voltt

Voltt feesten hebben altijd wat speciaals. Of het aan de vernieuwende line-ups, de altijd goede sfeer, de Paradiso of iets anders ligt durf ik niet te zeggen maar het is zeker dat Voltt op 12 februari weer een niet te missen feest wordt!
Deze keer staat Voltt in het teken van twee Labels: Perlon met Pantytec live en Ricardo Villalobos in de mainzaal en Minus met Magda, Troy Pierce en Marc Houle live (Run Stop Restore) in de bovenzaal.

Op zaterdag 12 februari is het weer zover. Dan zal de Paradiso wederom het strijdtoneel zijn voor een nieuwe editie van Voltt. We zijn weer druk bezig geweest om een Voltt waardige line up te realiseren en we zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat.

Als eerste zijn we erg trots om Pantytec's eerste live optreden in Nederland te mogen verwelkomen. Pantytec aka Zip/Dimbiman en Sammy Dee zijn een van de absolute grondleggers van de minimale techno zoals we die vandaag de dag kennen. Naast hun eigen doordachte en diepe producties runnen ze ook het toonaangevende label Perlon. Dit label staat al jarenlang garant voor een stroom aan kwaliteits releases en het Berlijnse label word gezien als een van de meest vooruitstrevende labels binnen de scène. Hun artiestenstal reikt van Akufen tot Mathew Jonson en van Matthew Dear tot Baby Ford. Ook onze held Ricardo Villalobos is met zijn verschillende releases onderdeel van de Perlon crew. Speciaal voor deze avond hebben de mannen van Pantytec de afgelopen maanden hard aan hun nieuwe live set gewerkt. Niet te missen dus!

Ricardo zal er dit jaar dan natuurlijk ook weer bij zijn. De minimale held met maximale output is ondertussen vaste gast geworden op de februari edities van Voltt en zijn optredens van de afgelopen jaren zijn al bijna legendarisch te noemen. Verder heeft onze gevierde nachtbraker natuurlijk nauwelijks introductie nodig, tientallen singels, twee albums en talloze remixes maken van hem de absolute vaandeldrager van de minimale technoscène. Naast deze Berlijnse technohelden zou Voltt Voltt natuurlijk niet zijn zonder onze resident Bart Skils. Al jarenlang staat hij garant voor diepe technobeats en met zijn eigen kijk op de hedendaagse techno weet hij elke avond altijd tot een hoogtepunt te brengen.

De bovenzaal van Paradiso zal deze avond in het teken van het label Minus staan. Dit Canadese label onder leiding van head honco Richie Hawtin (afgelopen zomer nog te gast tijdens de Voltt avond op 05 Days Off) wordt ditmaal vertegenwoordigd door een aantal van hun grootste techno talenten. We zullen in ieder geval een mooi live optreden van de uit Windsor, Canada afkomstige Marc Houle kunnen verwachten. Naast een solo LP op Minus vormt Marc samen met Magda en Troy Pierce het illustere trio Run Stop Restore dat ook verantwoordelijk is voor een aantal vette Minus producties. Magda en Troy Pierce zullen hem van achter de draaitafels muzikaal begeleiden en wie weet of Run Stop Restore zich gedurende de avond zal vormen. De avond zal muzikaal ingeleid worden door de immer kostuum dragende Voltt veteraan en resident Kostas Hom. "Minimize tot maximize" zal het thema zijn in de bovenzaal en dat zal het zeker worden! Als laatste willen we je alvast vertellen dat de basement ditmaal de duistere kant van het leven zal vertegenwoordigen, we're Made in da Shade! Een verassing dus…..

Kaartjes voor deze Voltt editie zullen 15,= in de voorverkoop gaan kosten. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij Outland Records, AUB en de 150 grotere postkantoren. Afgelopen edities hebben bewezen dat je er vroeg bij moet zijn, het zal dus hard gaan met de kaarten. We raden je dus aan om er vroeg bij te zijn! Meer informatie over de over het feest is te vinden op www.voltt.com

Details:
Voltt Saturday 12 February 2005

Main Hall:
Live On Stage:
Pantytec Aka Dimbiman & Sammy Dee (Perlon, Berlin)
Dj’s:
Ricardo Villalobos (Playhouse, Perlon, Berlin)
Bart Skils (Voltt, Traffic, Amsterdam)


Upstairs:
Live On Stage:
Marc Houle (Minus, Run Stop Restore, Windsor)
Dj's:
Magda (Minus, Minimize To Maximize, Berlin)
Troy Pierce (Minus, Minimize To Maximize, Berlin)
Kostas Hom (Voltt, Amsterdam)


Basement:
Scarfaced: Made In Da Shade

More Info:
www.voltt.com
www.perlon.net
www.m-nus.com
www.bartskils.com
www.3voor12.nl/voltt

Comments

 • Bart

  Bart

  18 January 2005

  goeiemorgen wat een line-up! Goed bezig Bart! :dj:

 • JMKnies

  18 January 2005

  Mooie avond gaat dit worden denk!

 • kimberley

  kimberley

  19 January 2005

  whooooo gaat tie lekker met die line up!!!! dit mag absoluuuut niet in je jaar 2005 telling voorbij gaan!! lekkah

 • Tjopsticks

  20 January 2005

  van de week maar ff kaartjes halen

Comments are closed