panama

De feestdagen mogen dan op veilige afstand liggen, dat betekent niet dat er geen feest meer gevierd mag worden. Aanstaande weekend viert Panama dan ook de verjaardag van DJ Jamie Anderson en de volgende dag is het weer raak met ‘Can’t stop playing’; speciaal voor hen die graag dóóór willen gaan.

Panama speelt spelletjes

Vrijdag gaat het weekend in Panama keihard van start want er is iemand jarig, hoera, hoera. En wie kan dat zijn? Het is Jamie Anderson die z’n 30-ste verjaardag viert in Panama met een originele Birthday Bash samen met enkele van z’n beste vrienden. Het mooiste aan het verhaal? Jij bent uitgenodigd! De Britse Anderson behoort al jaren tot de absolute tech-house top van Nederland. Jamie is afkomstig uit Bristol maar maakt niet echt deel uit van de triphopscene waarmee die stad bekend geworden is. Hij produceert en maakt remixen via Artform, Rotation en NRK. Naast de jarige Jamie zijn z’n muzikale vrienden Carl Craig, labelmaatje Dave Angel en Jesse Rose en Jerome present om van Jamie’s verjaardag een groot feest te maken. De kans om Craig en Angel in een club te mogen aanschouwen, kun je eigenlijk niet laten liggen.

En deze zaterdag gaat Panama door met een nieuwe editie van ‘Can’t stop playing’. Wie op zoek is naar de beste clubhouse dient zich op deze dag in Panama te vervoegen. Want tijdens ‘Can’t stop playing’ staan de lekkerste clubkrakers achter de draaitafel. Wat te denken van superdj Marcello die de afgelopen jaren regelmatig op Chemistry-avonden maar minder vaak in een ander omgeving te beluisteren was. Nu staat hij in Panama samen met de man achter de zomerhit van dit jaar Dr. Kucho. Ook Gregor Salto is van de partij wiens combinaties van downtempo en soul, latin en jazz en disco en salsa vaak leiden tot opzwepende funky house. De line-up van ‘Can’t stop playing’ is compleet met Reece die dit keer solo draait samen met de –rakketikketak- percussionist Jethro Ankotta.

Vooraf aan deze avond kan je nog naar ‘Picture this: Blondie is Back!!!’ De nieuwe voorstelling van Ellen ten Damme. Vanaf zaterdag 15 januari kruipen Ellen ten Damme en haar band, vier opeenvolgende zaterdagen, in de huid van Blondie. Panama is CBGB’s, de beruchte club, in New York City halverwege de jaren ’70 waar Blondie en de Ramones hun eerste successen hadden. Verwacht een sexy, spectaculaire, swingende, ‘bubbelgumpop’ show van een zeer hoog niveau.

Fri 14 Jamie's 30th B-Bash
Carl Craig (USA), Dave Angel (UK), Jamie Anderson (UK), Jesse Rose (UK), Jerome (Live)
S: 23.00 hrs. E: ¤ 14,-

Sat 15 Picture this: Blondie is Back!!!
Gespeeld door Ellen ten Damme & band, support act the Ramones
S: 20.30 hrs. E: ¤ 15,- (incl clubnacht)

Sat 15 Can’t stop playing
Dr Kucho, Marcello, Gregor Salto. Studio: Carte Blanche - Reece solo feat. Jethro Ankotta
S: 23.00 hrs. E: ¤ 12,-