Simply Sota

Op 12 februari zal de volgende editie van SimplySota plaatsvinden in de kelders onder de Posthoornkerk te Amsterdam. Na de weergaloze vorige editie heeft het even geduurd voordat wij weer gebruik konden maken van deze locatie, maar het wachten zal zeker worden beloond!!

Niemand minder Andr Galluzzi zal deze avond een exclusieve 5 uurs dj-set komen geven. Na zijn weergaloze optreden vorig jaar in het Haarlemmermeer paviljoen hebben we ervoor gekozen om hem ook dit keer te vragen om de boel eens flink op stelten te zetten.

De filosofie van SimplySota is dat artiesten de tijd en ruimte moeten krijgen om echt te laten zien wat zij in huis hebben en bij Andr Galluzzi betekent dit dat we getrakteerd zullen worden op een portie onvervalste techno in de breedste zin van het woord.

De avond zal geopend worden door een dj van eigen bodem, maar wie dat is laten we je nog weten. Hou de site in de gaten voor meer informatie, deze zal de komende tijd regelmatig worden geupdate. Natuurlijk vind je hier ook elke 12de van de maand de prijsvraag voor gratis kaartjes voor deze editie van SimplySota.

Tot ziens op de 12de van februari 2005!

De SimplySota crew.

De voorverkoop voor 12 februari is inmiddels begonnen bij onze vaste voorverkoopadressen. Voor iedereen die niet weet welke dit zijn hebben we ze nog even op een rijtje gezet.

De kaarten kosten 14,- ex. fee in de voorverkoop en 16,- aan de deur.

Tot 12 februari.

Alphen a/d Rijn Filmclub 017 247 53 92
Amsterdam Outland 020 638 75 76
Den Haag Confused 070 360 85 07
Haarlem Trancentral 023 542 03 36
Leiden Cyber Records 071 514 52 04
Rotterdam Basic Beat 010 436 64 26
Utrecht Twist & Shout 030 234 05 20

Comments

 • SimplySota

  2 February 2005

  Bovenstaand persbericht is al weer verouderd, hieronder het meest recente.

  Op 12 februari zal de volgende editie van SimplySota plaatsvinden in de kelders onder de Posthoornkerk te Amsterdam. Na de weergaloze vorige editie heeft het even geduurd voordat wij weer gebruik konden maken van deze locatie, maar het wachten zal zeker worden beloond!!

  Niemand minder André Galluzzi zal deze avond een exclusieve 5 uurs dj-set komen geven. Na zijn weergaloze optreden in de zomer van 2003 in het Haarlemmermeer paviljoen hebben we ervoor gekozen om hem ook dit keer te vragen om de boel eens flink op stelten te zetten.

  De filosofie van SimplySota is dat artiesten de tijd en ruimte moeten krijgen om echt te laten zien wat zij in huis hebben en bij André Galluzzi betekent dit dat we getrakteerd zullen worden op een portie onvervalste techno in de breedste zin van het woord.

  De avond zal geopend worden door Xanno Gallois. Zijn eerder dj-sets en productie zijn het bewijs dat hij hier de aangewezen persoon voor is.

  De tweede zaal is het domein van het illustere duo Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw. Op 1 januari hebben zij nog de show gestolen met hun performance op Wappie New Year 2005 in Haarlem. De mensen die daar bij waren weten dat zij is staat zijn om de tweede zaal om te toveren in een totale freakshow.

  De kosten voor deze editie van SimplySota bedragen slechts € 14,- ex. fee in de voorverkoop
  en € 16,- aan de deur. Zeer belangrijk om te vermelden is dat de deuren, door het exclusieve karakter van de locatie, alleen van 22:00 tot 24:00 geopend zijn. Hierna is er geen entree meer mogelijk, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent om niets te missen van deze topeditie!

  Tot ziens op de 12de van februari 2005!

  De SimplySota crew.
  www.simplysota.com

  SimplySota; take a different route…

 • kwab

  kwab

  2 February 2005

  Weer lekker bezig Bardo, alleen jammer dat het tegelijk valt met Voltt.

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  3 February 2005

  ja zeker jammer…

 • Microtecher

  Microtecher

  3 February 2005

  Het mooie ervan is dat niemand wat hoeft te missen. Er is namelijk een afterparty van Voltt met Villalobos, Magda en Pantytec woehoeoeoeoeoe!!!

 • Microtecher

  Microtecher

  10 February 2005

  Leuk om te weten:
  Het hele feest wordt live&direct uitgezonden op internet via www.livesets.com!

Comments are closed