daily fresh

Tijden veranderen en nieuwe media schieten als paddestoelen uit de grond. Hier wordt ook in de dance wereld gretig gebruik van gemaakt. De website Daily-Fresh biedt vanaf vandaag een gratis full-colour glossy PDF-Magazine, volledig gericht op de (inter)nationale dancewereld, aan.

Sinds de jaarwisseling was de voormalige "1 uit 1000"-partywebsite Daily-Fresh.net tijdelijk offline. De redactie & DTPers van het vrijwillige verband besloten dat de tijd was gekomen de dancewereld op een andere manier te belichten. In plaats van de oude portal/communitysite biedt de site vanaf vandaag een gratis full-colour glossy PDF-Magazine, volledig gericht op de (inter)nationale dancewereld, aan. In het "numero zero" van het PDF-Mag is onder andere een artikel gewijd aan de terugkeer van de Awakenings-parties naar de Westergasfabriek en vertellen "dance-iconen" over hun plannen en voornemens voor 2005. Het is de bedoeling dat het Magazine wordt uitgeprint en met 2 nietjes erin mee op reis gaat, op de toilet ligt of in de krantenbak van de liefhebber komt. Niet voor niets is de underscore van het tijdschrift: "for the offspring". Het magazine biedt de lezer iets tastbaars voor het nageslacht.

Naast de coverarticles zullen verder elke maand de nieuwste vinyls worden gereviewed en worden partyrecensies geplaatst. In "Gearing Up" wordt elke maand een meng/effectenpaneel of draaitafel kritisch geanalyseerd. In "tales of the unknown" zal elke maand een onbekende artiest in de spotlight komen te staan. Deze maand is dat Monokreck. Achter in het blad vindt de lezer een uitgaansagenda en een aantal overzichten, waaronder de laatst toegevoegde DJ-sets op 3voor12 en het uitzendschema van webbroadcaster Livesets.com.

Voor de content van het Magazine is Daily-Fresh.net samenwerkingen aangegaan met enkele gerenommeerde dancesites. Phono.nl zal (een gedeelte van) de partyreports verzorgen. AboutDj.nl is verantwoordelijk voor de "Gearing Up"-sectie. GoMagazine haalt elke maand de nieuwste platen over de naald en de Aapgenda van promotiebedrijf Ape vormt momenteel de basis voor de uitgaansagenda.

Om ervoor te zorgen dat het tijdschrift altijd up2date is zullen wekelijks de nieuwsitems in "nieuws van het front", partyreviews en de partyagenda worden ververst. Zo wordt gegarandeert dat de downloader altijd verse relevante content heeft in zijn/haar versie van het PDF-MAG.

De komende maanden zal nog hard gesleuteld worden aan de inhoud van het magazine. Mensen die zich geroepen voelen en denken mee te kunnen helpen aan de realisatie van het magazine kunnen altijd contact opnemen met redactie van Daily-Fresh.net via de portalsite.

Comments

 • Bart

  Bart

  18 January 2005

  Goed initiatief. Verminderd de vierkante ogen wellicht.

  Heerlijk op de WC! als we moeten :-(

 • Heinos

  Heinos

  18 January 2005

  Vind het ook koel! Maar wat nou als je geen printer hebt… :booh:

 • Chris

  Chris

  18 January 2005

  Inderdaad een leuk initiatief!
  Maar glossy PDF?? gaat je papier glimmen als je 'm uitprint ofzo?? :stupid:

 • Bart

  Bart

  18 January 2005

  Ik denk dat je dat inderdaad de Canon Airbus 380 Color Super Inktjet Fast Forward 3600i moet hebben wil je hem echt glossy op de WC hebben liggen!

  En je kan hem mee naar school nemen, als soortement van studie ont- en afwijkend gedrag :B

Comments are closed