ID&T Logo

Waar sinds jaar en dag Chemistry verantwoordelijk was voor de zaterdagavond invulling in de Escape, neemt ID&T deze avond nu voor haar rekening. De samenwerking tussen Chemistry en Esacpe is na jaren van trouwe samenwerking op een onplezierige manier ten einde gekomen. ID&T gaat dit gat nu opvullen.

Op zaterdag 8 Januari is het zo ver, dan beginnen ID&T en Escape met een heel nieuw concept: Framebusters.
De enorme diversiteit van de Nederlandse cultuur vraagt om diversiteit in het uitgaansleven. Uiteraard is er voor iedereen wel iets te vinden in het huidige aanbod van feesten en clubavonden, maar dat blijft vaak heel afgekaderd. Zo gaan techno-liefhebbers alleen naar techno-avonden en hiphoppers naar hiphop-avonden. Volgens de initiatiefnemers is het de hoogste tijd al die losse eilandjes eens goed door elkaar te schudden.En met die gedachte in het achterhoofd komen ze nu met een nieuwe clubavond in Amsterdam. Volgens ID&T en de Escape kunnen al die stromingen prima samenkomen op één avond. Ze kiezen hiervoor steeds voor een originele invalshoek, dus niet alleen door verschillende DJ's naast elkaar te zetten maar bijvoorbeeld ook door DJ-battles of een techno-DJ die ineens een clubset draait. Het wordt een wekelijkse clubavond in de Escape waar de verrassing, kwaliteit en vernieuwing centraal staan.

Een keer in de maand is er een 'Great Escape'-versie waarbij ook de Escape deLuxe ruimte, cafe de Kroon en de ID&T radiostudio in het pand ernaast erbij worden getrokken. Op de rest van de zaterdagen vinden de avonden puur in de Escape plaats. Alle avonden, zowel de 'Great Escape' en andere zaterdagen, bieden een grote verscheidenheid aan muziek en entertainment. Elke avond zal staan voor kwaliteit, muziek en vernieuwing met een eigenwijs en eigentijds karakter.

Naast de programmering van bekende DJ's zullen de zaterdagavonden in de Escape ook een podium bieden aan nieuw talent. Om de grenzen van alle stromingen goed te kunnen doorbreken moeten ze eerst duidelijk gedefinieerd worden. Dat gaat gebeuren in de aanloop naar de eerste 'Great Escape'. Vanaf 8 januari tot en met 19 februari zullen nog één keer alle verschillende stromingen duidelijk worden neergezet, techno, electro, urban, progressive etc. Om dan op zaterdag 26 februari samen te smelten tot één grote zinderende nieuwe playground in de Amsterdamse clubscene…

8 Januari: HOUSE
La Niña
Victor Coral
Laidback Luke

15 Januari : TECHNO
Richard
Phil Kieran
Jerome

22 Januari: HOUSE
Lin
Brian S (4 uur set)
Norman Soares (percussie)

29 Januari: URBAN ECLECTIC
The Flexican
Jeremaine S
Chuckie

5 Februari: ELECTRO
De Echte Mr. De Bruin
Lacroix
Joost van Bellen

12 Februari: PROGRESSIVE HOUSE
O.N.N.O
Lucien Foort

19 Februari: TECH HOUSE
Marcus
Mason
Marnix


FRAMEBUSTERS
Zaterdagen Januari en Februari van 23.00 tot 05.00
Escape Venue, Rembrandtplein 11
14 euro, GEEN VOOR VERKOOP

Comments

 • Frank-NL

  Frank-NL

  12 January 2005

  Zo gaan techno-liefhebbers alleen naar techno-avonden en hiphoppers naar hiphop-avonden.

  Says who? Is hier onderzoek naar gedaan dan? Vind het nogal kort door de bocht deze stelling.

 • Bart

  Bart

  13 January 2005

  Ik ben het met Frank eens. Het is helemaal niet zo dat bepaalde muziekliefhebbers per se bij één soort muziek blijven.

  Daarnaast denk ik ook dat dit concept niet echt gaat werken. Als ik naar de aankomende line-ups kijk?! Ik, als technoliefhebber, zie mezelf niet staan dansen op een techno-set van Brian S :eek: Dan ga ik liever een tukkie doen denk ik.

  Maargoed, ben wel heel blij dat ID&T het doet, hebben wij minder last van dat volk! :worship:

  Bis Bald

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  13 January 2005

  op zich een leuk initiatief hoor, denk alleen niet dat ik snel in de Escape te vinden ben. En jongens jullie kunnen nog zo hard roepen, jullie horen niet tot de doelgroep dus voel je ook niet zo aangesproken!

  een electro avond met Joost v Bellen :worship:

 • Frank-NL

  Frank-NL

  13 January 2005

  Misschien begrijp ik het niet helemaal hoor, maar ik zie dat elke avond een ander genre heeft… dus wat komt er nou precies samen dan?

Comments are closed