extrema

Op zaterdag 18 juni 2005 vindt het Indian Summer Festival weer plaats bij het Broek op het Langedijkse recreatiegebied Geestmerambacht (Noord Holland). Vette dj’s, dito bands en tienduizend bezoekers kunnen genieten van een multiculti festival ennn… misschien zelf wel van jouw muziek!!! Want er wordt weer een Battle for Indian Summer Festival georganiseerd. De winnaars openen op ISF 2005.

Wat je moet doen? Gewoon de volgende stappen volgen. Stap 1: je neemt een demo op van jouw act/dj-set/band. Stap 2: je stuurt ‘m op naar het juiste adres (electronische muziek naar Extrema en de bands naar ISF). Stap 3: als je wordt uitgekozen, geef je de vetste show van de avond tijdens The Battle for Indian Summer Festival in de Atlantis te Alkmaar (donderdag 10 maart voor de bands en zaterdag 12 maart voor de dj’s). En de winnaars van beide avonden openen op de verschillende ISF-stages! Simple as that.

Extra puntje van aandacht voor de dj’s: je wordt als eerste geprogrammeerd op het festival en dat betekent dus niet dat je met keiharde terror aan moet komen zetten. 128 bpm is het maximale tempo, lijkt ons.

Hier nog wat formaliteiten: De demo’s kunnen tot 12 februari opgestuurd worden. Komen ze daarna binnen, dan worden ze niet meer in behandeling genomen. Alle demo’s blijven eigendom van ISF. De line-ups van The Battle for Indian Summer festival worden eind februari bekendgemaakt op deze site en natuurlijk die van ISF.

De DJ-demo’s kun je sturen naar:

Extrema Music
T.a.v. Bas
o.v.v. Battle Indian Summer
Postbus 4950
5604 CD Eindhoven

De banddemo's naar:

Indian Summer Festival
T.a.v. Marco Kuiper
o.v.v. Battle Indian Summer
Fok 28
1276 HW Huizen
Succes!