expectacle

Op 16 oktober 2004 zal Harderwijk weer eens ouderwets op zijn eeuwenoude grondvesten trillen als in Park3 de eerste editie van Expectacle! plaatsvindt. Dit house event zal een avond brengen waar velen lang op hebben moeten wachten. Expectacle! staat voor kwaliteit, en intimiteit, dit alles gegoten in een goed opgebouwde programmering met bekende Nederlandse helden als Damian Keane en Estroe. Naast deze twee toppers is er ook ruim aandacht voor het regionale dj talent. El Gonzo, Hinsta en Reinier Bergsma zijn dj’s waar in de toekomst nog veel van kan worden verwacht. Naast veel aandacht voor het muzikale aspect van een house event zullen intimiteit en een visuele beleving Expectacle! tot een totaal event maken. Als gepaste herrinering kun je een mooie en tijdelijke airbrush tattoo laten zetten en de eerste 50 bezoekers ontvangen een exclusieve demo.

Damian Keane
De eerste editie van Expectacle! zal worden afgesloten door Damian Keane. De geboren Engelsman geniet vooral bekendheid door zijn energieke en uplifting techno-sets op o.a. Awakenings, Integrate en Lowlands. Zijn stijl is te vergelijken met grote namen uit de hedendaagse technoscene als Marco Carola, Surgeon en Adam Beyer. Samen met Dave Miller en Eddy Kreisher runt Keane het platenlabel Audio Sculpture.

Estroe
Wie afgelopen maand op Lowlands was, heeft de kans gehad Estroe te bewonderen als afsluiter in de Bravo tent met een lekkere techhouse-techno set. Verder draaide zij op bekende events als Awakenings en Speakerplay en was zij kind aan huis in de Mazzo in Amsterdam. Esther Roozendaal begon in 1997 met dj’en en werd al snel ontdekt door UDC (Dance Valley). Onder de naam Estroe is de Amsterdamse inmiddels uitgegroeid tot de meest symphatieke vrouwelijke techno dj die ons koude kikkerlandje rijk is.

Voor Estroe kun je genieten van twee talenten. El Gonzo, bekend van zijn Elevator feesten in Utrecht, en Hinsta zullen de avond verdienstelijk openen met een opbouwende house-techhouse set.
Ook op visueel gebied wordt gedacht aan de ´upcoming´ in dance land. VJ Lenny P zal menigeen meenemen op een visuele trip.
Reiner Bergsma zal de chill vullen met heerlijke minimale en ambient housetunes in een exclusieve 6uur (!) set. Eerder dit jaar bewees hij al op de Diesel-U-Music contest in Vakzuid te Amsterdam erg veel in zijn mars te hebben.

Expectacle!
16 oktober 2004
22.00-04.00
Park3 Harderwijk
Toegang: 18+ (legitimatie verplicht)

Basement: Damian Keane, Estroe, El Gonzo, Hinsta & VJ Lenny P
Chill: Reinier Bergsma >> exclusive 6hr (!) set <<

Meer info: www.expectacle.nl / www.park3.info
Vragen?: info@expectacle.nl

Vvk: 6,75 E
Dvk: 8,50 E
(let op: slechts 200 kaarten (100vvk-100dvk) beschikbaar!)
Leeftijd: 18+ (legitimatie verplicht)

De eerste 50 bezoekers ontvangen een exclusieve demo.

Comments

 • Joen

  14 September 2004

  Je bent lief Paulus ;-)

  THANX!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  14 September 2004

  alstublieft!

 • Heinos

  Heinos

  14 September 2004

  Techno in Harderwijk…. het moet niet gekker worden!

Comments are closed