michel de hey

Ieder jaar zijn er minstens twee feesten waar de havenstad Rotterdam reikhalzend naar uitkijkt; de FFWD Dance Parade en… het verjaardagsfeest van Michel de Hey!!!
Na eerdere legendarische edities in Nighttown en Off Corso, heeft Nederlands succesvolste techno-dj dit jaar de keuze laten vallen op één van de mooiste lokaties van Rotterdam; de Cruise Terminal…

Zaterdag 25 september zullen tech-house en techno liefhebbers uit heel Nederland samenkomen en genieten van een extra lange set van Michel de Hey. Voor deze unieke gelegenheid zal hij maarliefst 5 uur lang zijn bekende sound vanachter de draaitafels de zaal in knallen.

De avond wordt geopend door Jay Samuel, de host van de avond is MC Marxman en last but not least verzorgt VJ Ottograph de visuals.

Een uniek uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam, de beste Rotterdamse dj’s, de trouwe en superenthousiaste Michel de Hey aanhang, bezoekers vanuit heel Nederland, kortom; niets staat een op voorhand legendarische Michel de Hey Birthday Bash in de weg!

De voorverkoop is reeds twee weken bezig en gaat zoals verwacht "als een speer"! Via internet kan je kaarten kopen op www.voorverkoop.net

en uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar bij de reguliere adressen:

Rotterdam: Velvet Records en Gnius Records
Amsterdam: Outland Records
Utrecht: Twist & Shout
Leiden: Cyber Records
Den Haag: Rhythm Import
Breda: Tunesville
Eindhoven: Rare Records