Benny Rodriques

Na een zeer succesvolle editite in Augustus met Kevin Saunderson is het zomerseizoen met Free Sessions voorbij en maakt weer plaats voor de normale Love2party Sessions. Verwacht de komende maanden de beste Rotterdamse en Nationale DJ's aangevuld met een paar buitenlandse toppers. Dit nieuwe seizoen Sessions wordt door Love2party ingeluid met de held van Rotterdam, Benny Rodrigues. Naast Benny is ook Dame achter de draaitafels te vinden. Deze Haagse schone draaide op het L2P-feestje van 12 december ook samen met Benny en zij zetten samen zo'n leuke avond neer dat Love2party ze allebei teruggevraagd heeft. Dame zal deze keer de avond openen in haar eigen deep groovy stijl. Resident Sandeep is natuurlijk ook aanwezig en zal de avond in stijl afsluiten.

Benny Rodrigues behoeft eigenlijk geen introductie want hij is op dit moment een van de top dj's van Nederland en staat bijna in alle grote clubs geprogrammeerd. Hij is in zeer korte tijd geinfiltreerd in het rijtje van de bekende gevestigde namen in de Nederlandse dance-scene. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de dansvloer vol te krijgen en de zaal aan zijn voeten. Hoewel bekend geworden vanwege zijn Funky (tech-)house, weet hij ook dat er zo nu en dan gewerkt moet worden en weet hij hoe hij dat bijltje moet hanteren, wat resulteert in een bijzonder stevige portie techno die boven alles goed verteerbaar blijft. Benny draait prime-time van 01.00 - 03.30.

Ook DJ Dame is inmiddels geen onbekende meer in Nederland. Met residencies in Las Palmas en club Silly Symphonies en optredens op grote festivals als Movement Detroit's Electronic Music Festival, Dance Valley, Impulz Outdoor, Extrema Outdoor en Mysteryland heeft zij haar talent al menigmaal laten zien. Dame draait een mix van underground groovy house met elektro en tribal invloeden, altijd met oog voor het publiek. De avond wordt vanaf 24.00 geopend door Dj Dame. Ook resident Sandeep is aanwezig en zal de avond na het geweld van Benny Rodrigues in stijl afsluiten. Zijn ster is snel stijgende. Met avonden in Nighttown, de Rechter, de Winkel van Sinkel en binnenkort ook een nieuwe residency in Las Palmas gaat men de komende tijd nog veel van hem horen.

Mis het dus niet. Aanstaande vrijdag een avondje lekker uit je dak gaan in een ongedwongen sfeer. De vorige editie met Benny Rodrigues en Dame was een super avond. De basement ziet er weer fris uit na een uitgebreide opknapbeurt deze zomer. Naast een nieuwe kleur, hangen er nieuwe lampen en is er veel energie in de visuele kant gestoken.


Love2party Sessions
vrijdag 10 September
Nighttown Basement
24.00 - 05.00
DJ's : Benny Rodrigues, Dame en Sandeep
entree : 7 euro

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  15 September 2004

  We kregen nog een leuke reactie van 1 van onze prijswinnaars:

  Hey Paul, allereerst bedankt voor die kaarten. Was een leuk feestje al was
  het dan vrij rustig. Benny was goed bezig in het begin maar eindigde wat minder. Al met al prima vermaakt.

  groeten Fernand

Comments are closed