ijzersterk

Als straks de dagen weer merkbaar korter worden, en het herfstweer dat we nu lijken te hebben, als vanzelfsprekend wordt beschouwd, dan kunnen we terugkijken op een zeer feestelijke zomer. En om gewoon nog één keer goed uit te pakken zal zondag 5 September door IJzersterk de laatste zomereditie van Good Afternoon worden georganiseerd op Strandclub WIJ in Scheveningen. Speciaal voor deze avond wordt de Parijse DJ Jef K overgevlogen. Deze ongekroonde koning van de deephouse weet met zijn sexy en funky housesets menig dansvloer los te krijgen. Al jaren is hij resident DJ van de beroemde club Rex in Parijs en is hij wereldwijd een graag geziene gast.

Naast Jef K zal ook de Haagse dj Dame aanwezig zijn. Voor haar zal deze avond een thuiswedstrijd zijn, waarbij de charmante dame haar opzwepende sound ten gehore zal brengen. Dame heeft haar plaats weten te veroveren in Nederland en is bezig ook internationaal door te breken. Natuurlijk mag er deze avond geen resident ontbreken, daarom zal Mikee Martillo deze laatste Good Afternoon afsluiten.

De creatieve invulling van de avond is in handen van Bihave en Bassey! Men kan gaan genieten van een aantal creatieve kunstenaars die tijdens het feest met verf en spuitbussen de avond op doek zullen vastleggen.

Good Afternoon
Zondag 5 september
18.00 - 24.00 uur
DJ’s:
Jef K,
Dj Dame
Mikee Martillo
Strandclub WIJ, Scheveningen
kaarten à 5 Euro, alleen te koop aan de deur.