Dat Josh Wink aankomende donderdag in de Amuse in Amsterdam zou draaien was al bekend. Maar omdat er een andere boeking uitvalt op die dag zal de Amerikaan een extra lange set kunnen draaien op donderdag 18 maart, een 4 uur durende set.

Door het wegvallen van een eerdere boeking zal Josh Wink op donderdag 18 maart as. vroeger in Amsterdam aankomen dan oorspronkelijk gepland. Het in London gevestigde management van Wink (Elite) heeft een boeking in een niet nader te noemen club in Belgiƫ uit het tourschema gehaald wegens het niet nakomen van de financiƫle verplichtingen. Wink zal daarom al rond middernacht in Amuse aanwezig zijn. Co-promotors en residents van Castro/GMC Victor Bakhuis en Jayh Samson zullen daardoor wellicht niet achter de draaitafels plaatsnemen. Beiden reageerden desgevraagd echter zeer enthousiast : 'Je krijgt niet vaak de kans om Josh Wink op een locatie als Amuse te zien optreden. Hoe langer hij draait hoe beter!'

Kaarten voor donderdag zijn al enige tijd in omloop maar navraag leerde ons dat er nog een aantal in voorverkoop beschikbaar zijn bij Outland (Zeedijk 22) en Dance Tracks (Nieuwe Nieuwstraat 69) beiden in Amsterdam. De prijs voor een kaartje is zeer schappelijk (12,50 EUR ex. fee) en de avond begint om 23.00 uur. Wink zal naar alle verwachting tussen 01.00 en 05.00 achter de draaitafels staan. Zeker niet missen dus!