mono

Vrijdag 9 april zal er een speciale editie van het feest Mono plaatsvinden in de Melkweg in Amsterdam. Voor deze editie heeft de organisatie twee speciale acts uitgenodigd in de vorm van het Duitse Märtini Brös en de act Tiefschwarz!

Voor deze speciale editie van MONO hebben wij twee buitenlandse acts uitgenodigd.

De Berlijnse Märtini Brös zullen vanavond hun Nederlandse debuut maken. De twee dj's achter de formatie van Steve Bug's Pokerflatlabel zijn Clé en Mike Vamp. Met hun rockstarpersiflages en minimale electro krijgen ze elke zaal plat. De live gitaren en de scherpe teksten maken hun electronische act tot een lust voor zowel oor als oog.

Daarnaast komt Basti Schwarz, een van de gebroeders Tiefschwarz, ons verblijden met een dj-set. Al meer dan tien jaar zijn de broers veelgevraagde artiesten op intenationaal niveau. Vanaf 1996 werken zij in de studio samen onder de naam Tiefschwarz. Sindsdien brengen ze de ene na de andere kraker uit, waarvan de meest recente 'Ghosttrack' (Four Music) en hun remix van Spektrum's 'Kinda New' (Playhouse) zijn. Met hun verfrissende invalshoek blazen zij de Duitse housemuziek nieuw leven in. Hun platen vliegen als warme broodjes over de toonbank.

De avond zal worden ingeleid door de Monoresidents van weleer, Lauruz Lauhaus en Boris Werner. Rug aan rug leiden zij deze klapper van een avond in. Het café wordt gehost door Zwiele Doephouse met dj's San Proper, Melon en Aron Friedman. Zij vullen de nacht met hun mengelmoes van disco, house, soul, funk en techno.

Info@clubmono.nl

Comments

  • Goedie

    Goedie

    17 March 2004

    Märtini Brös naar Nederland, erg leuk! &)

Comments are closed