boat

Sinds kort organiseerd Girls Love dj's een maandelijkse supperclub cruise die op de vrijdagavond plaatsvindt. Deze maand vindt het feest plaats op 26 maart. De boot bevindt zich achter het Passengers Terminal Amsterdam en daar kan vanaf middernacht tot vijf uur 's ochtends gefeest worden op de platen van Rubywax en Missing Links.

Op vrijdag 26 maart a.s. is het tijd voor de tweede editie van Boat! - de maandelijkse vrijdagavond op de supperclub cruise, gepresenteerd door Girls Love Dj’s. Op de uitverkochte opening heeft Boat! echt bewezen geen doorsnee feest te zijn! Afwisselende muziek en een leuk open-minded publiek, aangevuld met verrassende extra’s, waren de factoren die zorgden voor een avond waar nog steeds over gepraat wordt. Om deze hoogstaande koers te kunnen blijven varen, gooit Boat! een aantal ‘principes’ overboord:

1. Er is geen gastenlijst! Het was druk op de opening. Zo druk dat helaas een aantal mensen de Boat! moesten missen toen de maximumcapaciteit bereikt was. Onze excuses hiervoor, we houden er niet van om mensen teleur te moeten stellen. Maar we houden er ook niet van om mensen voorrang te verlenen! Door het schrappen van de gastenlijst heeft iedereen gelijke kansen om binnen te komen. Dus kom vroeg (ook als je een vrijkaartje hebt!), kleed je gek en lekker en doe maar gewoon, dan kom je vast wel binnen.

2. Weg met de muzikale hokjes! House is leuk, absoluut! Maar er is meer… soul, funk, hiphop, maar ook disco, broken beats en techno. Resident dj’s Rubywax en Missing Links zetten, samen met vocale ster Bernice, een muzikaal grenzeloze koers uit, waarbij gezelligheid de boventoon voert. Hou je ervan om verrast te worden? Leave your regular house and rock the Boat!

3. Lang leve de diversiteit! Dansen? Chillen? Praten? Zoenen? Drinken? Alles kan op Boat! Wij zorgen in ieder geval voor de perfecte omgeving en vibe op één van de mooiste locaties van Amsterdam. Op veler verzoek zal de "Spelletjes Bar" een vast item worden. In de komende maanden zullen wij steeds weer innovatief met ouderwetse spelletjes omgaan. Maar uiteraard zijn alle suggesties welkom!
We zien jullie graag de 26e. Zorg dat je de Boat! niet mist!

Girls Love Dj’s presents: Boat! - Vrijdag 26 maart a.s.
Dj’s: Rubywax & Missing Links / Vocals: Bernice
Tijden: 24:00 – 05:00 / Eventueel vertrek: 02:00
Entree: ¤10,-
Locatie: supperclub cruise. Deze maand ligt de boot op een andere locatie dan normaal, namelijk achter het PTA (Passengers Terminal Amsterdam), Piet Heinkade 27.
NB: vrijdag 30 april vaart Boat! een speciale koninginnedag cruise!!