ID&T Logo

Zoals eerder bekend ging ID&T samen met Telfort ID&T Mobile lanceren. Dat nieuwe aanbod is vanaf 1 december verkrijgbaar. ID&T wil zo mobiele telefonie koppelen aan de dance-lifestyle die in hun ogen daar heel goed bij past.

Amsterdam, 1 december 2003 -Vanaf vandaag is er een nieuw aanbod voor mobiele telefonie verkrijgbaar: ID&T MOBILE Operated by Telfort. Onder deze naam biedt ID&T mobiele diensten aan die aansluiten op de behoefte van de Nederlandse danceliefhebber. Hiermee richt ID&T zich op meer dan 2 miljoen Nederlanders die geinteresseerd zijn in dance.

Duncan Stutterheim van ID&T ziet mobiele telefonie en internet als essentiele onderdelen van de dance-lifestyle. Duncan Stutterheim: "ID&T is voortdurend op zoek naar diensten en producten die uiting kunnen geven aan die manier van leven. Een eigen merk voor mobiele telefonie sluit daar heel goed bij aan". Stutterheim vervolgt: "ID&T heeft zijn verschillende activiteiten zo opgezet dat deze elkaar steeds blijven versterken".

De verkoop en de service verloopt via een exclusieve "mobile portal" die gelinkt is aan de website van ID&T. Via de portal krijgt de abonnee toegang tot exclusieve ringtones, screensavers, het laatste ID&T nieuws en de nieuwste dancetracks die ID&T Radio uitzendt. Alle abonnees van ID&T Mobile kunnen gratis een ID&T operator logo ontvangen. In de toekomst komen er allerlei unieke interactieve diensten beschikbaar.

ID&T MOBILE is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Telfort. Telfort is de mobiele operator die veel ervaring heeft opgebouwd in online-verkoop. Daarom is Telfort in deze samenwerking verantwoordelijk voor het mobiele netwerk, de logistiek en de klantenservice.

Het aanbod van ID&T MOBILE bestaat in eerste instantie uit vier pakketten.

Sony Ericsson T610 met ingebouwde camera - met cd Bloomingdale 2003 - 200 belminuten, 24 maanden, 25 euro per maand.
Nokia 6100 - met jaarabonnement op ID&T Magazine -
200 belminuten, 24 maanden, 25 euro per maand.
Nokia 6610 met ingebouwde FM-radio - met dvd van DJ Tiesto - 200 belminuten, 24 maanden, 25 euro per maand.
Samsung E700 met ingebouwde camera ñ met dvd van DJ Tiesto - 300 belminuten, 24 maanden, 32,50 euro per maand.

De abonnementen van ID&T Mobile zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.id-t.com/mobileshop en telefonisch via 0900-5000500 (0,35 euro per
gesprek).