Tom Harding

Op vrijdag 5 december is er weer een nieuw feest van MaximumMusic. Deze keer heet het feest Maximum Volume en zijn top hardhouse dj's Tom Harding en Rossi geboekt. Lijkt het jou wat om vóór Mr. High Quality Tom Harding te draaien? Doe dan mee aan de Maximum Music DJ contest en wie weet mag jij op 5 december het publiek opwarmen voor de set van Tom Harding!

Na het succes van Maximum Grooves presenteert MaximumMusic een nieuwe nacht met internationale top DJ's. Maximum Volume zal wederom plaats vinden in de Boerderij te Zoetermeer. Deze editie zullen Tom Harding, Rossi en Dean O.G de nacht vullen met Hardhouse en Techno in twee area's.

Echter het bijzondere van de avond is dat door middel van een DJ Contest er een plek gewonnen kan worden om in het voorprogramma van Tom Harding zijn of haar kunsten te vertonen. Graag nodigen we iedereen uit die deze plek wilt veroveren! Men kan zich inschrijven voor deze contest via de website van Maximum Music. Na inschrijving kan er via de website door het publiek gestemd worden wie deze plek kan bemachtigen.