technique

Vrijdag 3 oktober vindt het feest Technique plaats in D'Aesculaap in Heerde. Dit concept is een combinatie van harde techno, wat zachtere techno, electro en acid. Daar komt bij dat de entree prijs maar 3 EUR is, dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Wanneer je HARDE techno wilt of juist wilt chillen op electro/acid en relaxte techno, dan moet je zeker langskomen bij Technique! Area 1 is namelijk stevige techno en zal eindigen met lomp raggende Hard Techno. Area 2 de plaats is om te chillen met de wat experimentele stromingen binnen de techno en electro/acid.

Het concept Technique is net als Hardstylez bedoeld om lokaal talent en (nog) onbekende artiesten een podium te geven en tegelijkertijd een betaalbaar feest te organiseren. Kwalitatief doen deze artiesten veelal niet onder voor de artiesten die "de top" al hebben bereikt. Doordat wij de kosten zeer beperkt kunnen is ook de entreeprijs een stuk lager dan de trend is: 3 euro! We hopen natuurlijk dat dit concept een succes zal zijn!

Wat kun je verwachten?
Een avond vol (harde) techno in de grote zaal met goede dj’s en een sensationele live-act van Devon Miles. Wij zijn ervan overtuigd dat hij de volledig uit dak zal laten gaan! We kunnen trouwens met trots melden dat Devon Miles tot de finale van de Grote Prijs van Nederland is doorgedrongen!

Ook de meeste andere artiesten draaien al jaren mee in de techno scene (Groove Factory, en diverse underground feesten) dus aan ervaring geen gebrek.

In de kleinere zaal zullen de artiesten lekkere electro, acid en later op de avond ook pure techno draaien; stilzitten wordt dus moeilijk. Maar ja, wie komt er nu om te zitten?

De locatie
Voor deze editie is gekozen voor de locatie D'Aesculaap te Heerde. Deze discotheek heeft een capaciteit van 1.000 bezoekers en een ruime parkeerplaats aan de achterzijde. Het geluid (en akoestiek) in deze discotheek is zeer zuiver en het volume kan meer dan voldoende hard, daar is op partyflock al lovend over gesproken door bezoekers van de locatie. Voor wie foto's wil zien van de locatie verwijzen we naar hun site. De minimumleeftijd is 16 jaar. De deuren openen om 21.00.

Praktische info
Datum | 3 oktober 2003
Locatie | D'Aesculaap, Heerde
Tijd | 21.00 - 3.00
Entree | 3 euro
Line-up |
Techno area
Miss Jay-W
Devon Miles (LIVE!)
D-Tech
Jehuda

Electro/Acid/Tech area
Tha Vinci
Sam CLark
Robin
Vicious

Comments

  • D-Tech

    29 September 2003

    Lachen, dit wordt wel een chill feestjuh :) Ammer (Deon Miles) heerst!!!

  • Goedie

    Goedie

    29 September 2003

    Ziet er uit als een leuk feestje en die prijs is helemaal super &)

Comments are closed