Innercity 2003

Het duurt nog even maar op 20 december is het weer tijd voor Innercity in de Rai in Amsterdam. ID&T heeft onlangs bekend gemaakt dat ook dit jaar het feest weer in het teken staat van een thema en dit jaar is dat: Rio de Janeiro.

Het thema van Innercity is in het ID&T magazine reeds bekend gemaakt. Dit jaar zal het evenement geheel in het teken staan van Rio de Janeiro. In Brazilië weten ze wel hoe ze moeten feesten, met het wereldberoemde carnaval van Rio bijvoorbeeld. De RAI zal worden omgetoverd tot één grote Zuid-Amerikaanse stad.

Alles zal draaien om de vermenging van dance met het salsa en samba-gevoel. De komende Innercity is alweer de zesde. De eerste editie werd op 20 februari 1999 gehouden, met 20.000 bezoekers. Dit jaar is er ruimte voor maar liefst 45.000 mensen. Kortom, wederom geen kille decemberavond deze winter. In elk geval niet op 20 december. Over de line-up zal de komende weken waarschijnlijk meer bekend worden.

Comments

  • 13 November 2003

    Hoeveel andere mensen komen er in het geel/groen??

  • Goedie

    Goedie

    14 November 2003

    Van wat ik allemaal hoor en lees op de fora aardig wat mensen. Het zal natuurlijk geen Sensation vormen aannemen maar ik denk wel dat veel mensen hun best gaan doen om zich aan die dress code te houden.

Comments are closed