XL logo

Aankomende zaterdag gaat er iets speciaals plaatsvinden in de Kingdom Venue in Amsterdam. Op die avond zal Marco V namelijk tijdens zijn 3 uur durende set zijn nieuwe Gatecrasher cd mixen. Het geluid van het publiek wordt zelfs met microfoontjes opgenomen en bij de cd betrokken.

Aanstaande zaterdag is het weer zover, Marco V komt weer naar XtraLarge. Zoals voorgaande Marco V edities belooft dit ook weer een hele speciale te worden. Na de zeer succesvolle white edities gaat Marco V zaterdag tijdens zijn 3 uurs set zijn nieuwe Gatecrasher cd mixen. De juichende crowd wordt door middel van microfoontjes die in de zaal worden opgehangen betrokken bij zijn cd! Begeleid door de vocal support van MC Marxman belooft dit een hele speciale performance te worden.

Samen met entertainment, visuals en decor zal dit weer een typische Xtralarge avond worden. Alle zalen inclusief het balkon zijn uiteraard geopend tijdens deze nacht.

Xtra Large zal geopend zijn vanaf 22:00 uur tot 5:00 uur.

Vergeet niet 25 oktober Armadanight in je agenda op te schrijven als je het nog niet gedaan hebt. Deze special XXL editie zal tot 7:00 's ochtends duren en zal door heel veel top-producers en dj's worden bij bijgestaan te weten:
Armin van Buuren, Lange (UK), Pulser (UK), M.I.K.E (Push), Signum en Spider.
Voorverkoop voor deze avond is er in de cyberlounge in Xtralarge voor 18 euro.