Innercity 2003

Het dance evenement Innercity staat dit jaar in het teken van Brazilië. Deze zesde editie van het grootste indoor dance evenement ter wereld, heeft een indrukwekkender line-up dan ooit tevoren. Onder anderen Paul van Dyk, Tiësto, Dave Clarke en Sven Väth komen naar de Amsterdamse RAI.

Innercity trok vorig jaar 45.000 bezoekers en ook dit jaar worden weer zo veel liefhebbers verwacht. Zij kunnen DJ's horen in acht verschillende muziekzalen. Diverse organisaties hebben hun eigen ruimte waarin zij zelf het programma en de sfeer bepalen. Op Innercity zijn allerlei muziekstijlen in de dance vertegenwoordigd. Voor de eerste keer in de geschiedenis van Innercity is er ook een zaal ingericht waar 'urban' gedraaid wordt. Net als in de vorgaande jaren is er naast muziek ook ruimte voor kunst, theater, mime en allerlei andere visuele en culturele uitingen.

De vorige edities van 2001 en 2002 stonden respectievelijk in het teken van Japan en Rusland. Op 20 december is Brazilië het thema van Innercity. De RAI
zal die nacht overheerst worden door een tropische uitbundige sfeer. Vorig jaar bepaalden hamers en sikkels het beeld, dit jaar zijn het palmen en alle uitbundigheid van de tropen.

Paul van Dyk, Tiësto, Sven Väth, Stanton Warriors, Benjamin Bates, Jaimy, Mauro Picotto, Fergie, Marcel Woods, Don Diablo, Luna, Pavo, Dave Clarke, Agoria, Cristian Varela, Takkyu Ishino, Bart Skils, Ricky Rivaro, Rio Coco Girls, Victor Coral, Brian S, Felix da Housecat, Erick E, MC Nickie Nicole, Futureshock Dex n Fx, Lucien Foort, Chuckie, The Partysquad, Real, RMX CRW, Mc Ambush, Johan Gielen, Os Bambas dos Samba, John "00" Flemming, Jean, Joop, Cor Fijneman, AJ Crypt, meer namen volgen.

Comments

  • Ro

    Ro

    13 October 2003

    Dat is een prima line up in mijn achtertuin: Sven en Mauro lekker op mainstage, en in de techno hopelijk in deze chronologische volgorde:
    Agoria, Skills, Varela, Ishino, Clarke…dan vermaak ik me wederom prima! :B

  • Ro

    Ro

    13 October 2003

    (hoewel gielen ook de moeite waard zal zijn)

  • Goedie

    Goedie

    14 October 2003

    Ik heb al van een aantal mensen gehoord dat er 2 mainstages komen. Picotto zal waarschijnlijk op de mainstage komen tussen Fergie, Luna en Pavo.

    In de technozaal zal ik me ook wel kunnen vermaken, kan ik eindelijk eens Agoria horen.

  • Ro

    Ro

    14 October 2003

    Ik vind het zo stom als Duncan weer hardstyle met techno gaat mengen. Vorig jaar helemaal in mn sas met Sven, moet je weer een takkeneind terug lopen naar techno omdat Dana in de main aan het hossen is. Sensation slaat toch ook steeds niet aan? Ik denk dat hij techno wil promoten bij de hardstylers en hardstyle bij de techno (!?)

  • Ro

    Ro

    14 October 2003

    :-(

  • Goedie

    Goedie

    17 October 2003

    Vorig jaar was het inderdaad een sprintje trekken na de laatste plaat Legowelt - Disco Route. Wist niet hoe snel ik weg moest komen toen Dana begon, duidelijk niet mijn favoriete muziek stijl. :D

  • kristel

    27 November 2003

    Eeej Tom, jij gaat gewoon mee naar Innercity!! Niet moeilijk doen, dat wordt super vet! Dikke kus, Kristel

  • Goedie

    Goedie

    29 November 2003

    Coolio staat trouwens ook op Innercity :D

Comments are closed