unique

Op vrijdag 14 november start er een nieuw concept genaamd Unique in de Kingdom Venue in Amsterdam. Dit zal een feest zijn waar erotiek en sensualiteit de boventoon zullen voeren maar daarnaast is er ook muziek uitgevoerd door dj's als Jose, Stephen, Spider, Mike S en velen anderen.

Vrijdag 14 november is de grand opening van een nieuw concept genaamd Unique. Unique is de "ultimate erotic experience" begeleid door de beste club DJ's van Nederland. Een reis naar die geheime plek in je hoofd waar erotiek en sensualiteit de boventoon voeren. De line-up voor de 12 uur durende opening van dit feest is er dan ook een om de vingers bij af te likken, namelijk Jose, Stephen, Spider, Mike S, Jurgen, The Freak, Jochen, Amir, Onne, Eric Nouhan, Marcel, en Ferry Nice.

Buiten deze spetterende line-up zal de avond gevuld worden met diverse erotische shows van het hoogste niveau als : candy girls, Cage acts, strippers, en allerlei andere vormen van erotisch entertainment.

De dresscode voor de avond is : Unique, freaky, wild & sexy. Het liefst geen spijkerbroeken en gympies dus. De locatie voor deze sexy avond is Kingdom Venue, aan de jan van Galenstraat in Amsterdam. Zoals al eerder gezegd zal dit feest 12 uur duren en wel van 21:00 tot 09:00. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar en zullen 16,- euro gaan kosten, VIP kost 25,- euro.

Stuur een mailtje naar unique@concepts.nl om te vragen waar kaarten bij jouw in de buurt verkrijgbaar zijn. Voor vrouwen zal er tussen 21:00 en 22:00 gratis entree zijn dus wees op tijd.

Praktische info
Datum | 14 November
Tijden | 21:00 - 09:00
Locatie | Kingdom Venue, Amsterdam
Line-up |
Jose, Stephen, Spider
Mike S, Jurgen, The Freak
Jochen, Amir, Onne
Eric Nouhan, Marcel, Ferry Nice.
Prijs | VVK 16,- euro
VIP 25,- euro
Vrouwen tussen 21:00 en 22:00 gratis entree.