pepe nero

Op 17 oktober is het weer tijd voor de tweede editie van het feest Pepe Nero. Net zoals vorige keer wordt deze editie weer gehouden in de Nighttown in Rotterdam. Deze keer zullen Brian S, Cleon Macnack en Dunca de la Funk achter de draaitafels plaatsnemen. Nu kunnen jullie hier ook gastenlijstplaatsen voor winnen, hier bij Groovetrackers.com!

Na een geslaagde eerste editie van Pepe Nero waar de funk er vanaf spatte is er nu een vervolg op komst die plaats zal vinden op 17 oktober van 23.00 – 05.00 in Nighttown te Rotterdam.

Pepe Nero wilt zijn bezoekers wederom de ultieme funk laten ervaren op het gebied van clubmuziek, 80's en de hits van nu! Op 17 oktober zal het publiek in hogere sferen worden gebracht door Brian S, Cleon Macnack en Dunca de la Funk in de grote zaal en in de basement door Hitmeister D en DJ Irwan.

Pepe Nero is the flavour to make your evening delicate, spicy & funky!

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur voor slechts E 10,-.

Ook zijn er Pepe Nero free tickets in de omloop, houd hiervoor onze website en bekende partysites in de gaten! Bezoek voor meer informatie onze website: www.pepe-nero.nl of www.nighttown.nl en www.designisfunky.com.