stalker alvarado

Na namen als Anthony Pappa, Smokin Jo, Terry Francis en nog velen anderen is het Club Stalker wederom gelukt om een grote naam voor hun club te boeken. Op vrijdag 3 Oktober komt namelijk de uit Los Angeles afkomstige David Alvarado langs om te draaien!

Het afgelopen jaar heeft club Stalker in samenwerking met Smirnoff een aantal spraakmakende avonden georganiseerd. Deze bleken een groot succes te zijn: (inter)nationaal bekende dj's en acts zoals Anthony Pappa, Smokin Jo en Wiggle crew Terry Francis en Nathan Coles passeerden de revue.

Op drie oktober aanstaande is het weer zover en nodigt club Stalker LA Dj/ Producer David Alvarado uit. Eind jaren 80 draait hij op raves alles van Latin Disco platen tot Engelse New Romantic tracks.Begin jaren 90 besluit hij om te gaan produceren en te proberen interessante muzikale invloeden te verwerken in zijn eigen producties. Dit leidt tot remixes voor labels als X-rated, Difinitive en Stickmen en uiteindelijk tot het uitbrengen van twee tracks, Polygon en Auburn, op Josh Wink's en King Brit's bekende Ovum label in 2002. Leidraad in zowel zijn producties als zijn sets is een diepe sensuele house sound. Het lounge gedeelte van Club Stalker zal verzorgd worden door Xpander (www.xpander.nl) met dj Loes Lee. Loes Lee is een van de Nederlandse pioniersop het gebied van Breakbeat in Nederland en bekend van haar wekelijkse radio show op kink FM (www.loeslee.nl).

Praktische info
Datum | Vrijdag 3 oktober
Prijs | 10 euro en tot 00.00 6 euro
Open | 23.00 - 05.00
Extra | Welkomst cocktail, acts & surprises
Info | http://www.clubstalker.nl

Comments

  • Goedie

    Goedie

    29 September 2003

    David Alvarado, doen ze goed daar in Haarlem! :D

Comments are closed