Op donderdag 25 September 2003 verhuist Invited voor de eerste keer uit de vertrouwde thuisbasis, Nachttheater Panama, naar een bijzondere en imposante locatie te weten Cruise Terminal Rotterdam. Deze locatie diende sinds 1873, honderd jaar lang als de aankomst -en vertrekhal van de Holland Amerika lijn. In die periode brachten cruise schepen honderdduizenden passagiers van Rotterdam naar New York. Gelegen aan de Maas met uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van de havenstad is de locatie met recht uniek te noemen.

Gabriel en Dresden
Dit keer zal Tiësto zijn exclusieve optreden aanvullen met niemand minder dan Gabriel & Dresden, twee Amerikanen die bekend staan om één van hun laatste producties 'Andain & Motorcycle' en remixen voor onder andere New Order, Way out West, Paul Oakenfold, 4 Strings en Tiesto. De Cruise Terminal Rotterdam zal verdeeld worden in drie ruimtes. In het grote en sfeervolle restaurant kan er vanaf 20.00 uur gedineerd worden, waarvoor je via de website dient te reserveren. Het programma in de hoofdzaal zal starten om 22:00 uur.

Benny Rordrigues zal een 5 uur durende set verzorgen in de kleine zaal. Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de show die Tiësto zal geven tijdens zijn extra lange set.

Oude tijden herleven
Op 20 februari 2003 werd het concept Invited voor de eerste keer georganiseerd in Panama te Amsterdam. De vele en bijna ongelofelijke jaren die Tiësto inmiddels achter de rug heeft, deden hem vaak terugdenken aan de tijd toen de dance scene net in opkomst was, en hij vrijwel anoniem regelmatig langdurige sets draaide op relatief kleine locaties. Tijs Verwest, zoals hij in het dagelijks leven heet, weet als geen ander dat juist die sfeervolle feesten, waar het contact tussen hem en het publiek direct en intens was, de basis hebben gevormd voor zijn hedendaagse succes. Tijdens Invited gaat hij op zoek naar die bijzondere chemische reactie met het publiek, die velen alleen nog in hun herinneringen beleven. Met het authentieke house gevoel van toen en de sound van nu, zal Tiësto tijdens Invited voor onvergetelijke avonden zorgen in Nederlands meest stijlvolle locaties.

Voorverkoop gestart
Op 29 augustus is de voorverkoop van start gegaan. De voorverkoopadressen en overige informatie zijn terug te vinden op de vernieuwde website www.invited.nl. De verkoop van kaarten, waarvan er in totaal slechts 1500 beschikbaar zijn, gaat ongekend hard. Wie bij deze sensationele avond wil zijn, moet dus snel zijn!

De hierna volgende editie van Invited zal plaatsvinden op 4 december 2003 in de Panama te Amsterdam