lexion

Afgelopen weekend was de lang verwachte heropening van de Lexion. De Lexion-crew was er van uit gegaan dat het druk zou worden en had een aantal voorbereidingen getroffen. Zo was er onder andere een extra parkeerplaats geregeld met een pendelbus naar de Lexion.
Helaas ging er zaterdag van alles mis! Het nieuwe parkeerterrein stond door de regen helemaal blank, het wachten op de pendelbus duurde veel te lang, er stond een enorme rij waar geen beweging in zat en eenmaal binnen ging het brandalam steeds af en waren de consumpties wel erg duur! In het gastenboek van de Lexion zijn de vele reacties van teleurgestelde bezoekers te lezen.
Gister kwam er ook een reactie van de Lexion crew…

WAT ER IS MISGEGAAN…..

Beste allemaal,

Allereerst betreuren wij het dat er een hoop dingen zijn misgegaan afgelopen zaterdag. Ongeveer alles wat vrijdag goed verliep is zaterdag helaas fout gegaan. Het weer werkte ook niet mee en heeft alles wat mis ging nog eens verergerd.

Uiteraard kunnen we het nooit helemaal goed maken, immers zijn er velen die een avondje uit zagen verdwijnen in een ^#$^ avond. Voor diegene hopen we het leed te kunnen verzachten door allereerst hun geld terug te geven en daarnaast een vrijkaartje voor een avond naar keuze in oktober aan te bieden. Wanneer je je ongebruikte kaartje bij ons inlevert kun je hier gebruik van maken.

Wij hopen dat iedereen het vertrouwen in onze organisatie niet helemaal verloren is. Wij hebben alles ook als zeer vervelend ervaren, ondanks dat is er gelukkig ook een hoop goed gegaan en heeft uiteindelijk het merendeel van alle bezoekers wel een top feest beleefd.

Wat is er nou allemaal misgegaan…. Allereerst zijn we van mening dat openingstijd van 23.00 veel te laat is geweest. Om de grote stroom bezoekers beter aan te kunnen zullen we dan ook voortaan met THE FIRST en andere verwachte drukke feesten om 21.00 open gaan. Een simpel rekensommetje maakt dan dat het stukken beter zal gaan met o.a. de toegang en ook de garderobe.

Verder hebben we besloten dat er voor de garderobe in de toekomst niet meer betaald hoeft te worden. De garderobe dames en heren hoeven dan niks meer af te rekenen zodat het ophangen van een jas aanzienlijk sneller zal verlopen.

Parkeren op het nieuwe extra parkeerterrein ging goed alleen de wachttijd voor een bus was te lang. Dit zullen we oplossen door het simpel inzetten van meer pendelbussen. Het water op het parkeerterrein hebben wij niet kunnen voorzien doordat we sinds we dit terrein gevonden hebben (slechts 2 weken geleden) nog geen regen gehad hebben. We hebben daardoor helaas niet kunnen constateren dat er zoveel water op een bepaald gedeelte van het terrein blijft staan. Dit zal een volgende keer opgelost zijn d.m.v. het plaatsen van platen op de stukken van het terrein waar gelopen word.

Het brandalarm wat constant afging is helaas een kinderziekte die pas duidelijk is geworden op de avond zelf, een rookmelder zal vervangen worden door een hittemelder waarmee dit probleem opgelost zal zijn. Dit en o.a. het tekort aan munten bij de kassa's zijn zoals eerder omschreven de bekende kinderziektes die naar boven komen bij het in gebruik nemen van het pand. Dit soort zaken zijn snel op te lossen. We hopen dat iedereen begrijpt dat dit soort dingen echt bijna niet te voorkomen zijn met een opening, dat hoort er een beetje bij.

Ondanks alles is er ook een hoop goed gegaan en hebben een heleboel mensen een top avond gehad. Er is zelfs een aanzoek gedaan waarop de toekomstige bruidegom ja heeft gezegd dus voor dit aankomend bruidspaar kan de avond niet meer stuk.

Nogmaals betreuren wij het ten zeerste dat er een hoop mensen te lang hebben moeten wachten of helemaal weggegaan zijn. Wij hopen dat iedereen evengoed toch nog de Lexion blijft bezoeken zodat wij aan deze mensen ook kunnen laten zien dat alles opgelost zal zijn bij een volgend bezoek aan de Lexion.

Gedupeerde mensen kunnen vanaf morgenochtend 10.00 bellen naar 075-6123999 of mailen naar info@lexion.nl Ook iedereen die wel is geweest en zich gedupeerd voelt nodigen wij uit te bellen of te mailen zodat wij voor iedereen een compensatie op maat kunnen zoeken.

namens de gehele Lexion-crew,
Marije Verfurden